I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Novi sportski rekviziti i renoviranje učionica u OŠ „Servo Mihalj” u Mužlji (FOTO)

Završetak zimskog raspusta i povratak učenika u školske klupe obeležili su prethodnih nedelju dana u svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Zrenjanina. Spremni za nova znanja i sticanje iskustva, učenici su marljivo krenuli u „osvajanje“ drugog polugodišta, kako bi na kraju još jedne školske godine njihov prosek bio odličan.

Radovi na renoviranju i uređenju prostorija u obe zgrade OŠ „Servo Mihalj” u Mužlji, započeti u prethodnoj godini, nastavljeni su i tokom ovogodišnjeg zimskog raspusta.

Zahvaljujući kompaniji „Geze“ koja aktivno posluje u Zrenjaninu, trideset novih stolova raspoređeno je u učionicama, u prostorijama biblioteke i u zbornicama ove prosvetne ustanove.

I Taxi Zrenjanin

Uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, fiskulturna sala Osnovne škole „Servo Mihalj“ u centru naselja bogatija je za nekoliko novih sportskih rekvizita.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prema rečima direktora Osnovne škole, Atile Molnara, novi rekviziti će pomoći da što veći broj ovdašnjih učenika počne da se bavi nekim sportskim aktivnostima, čime će pre svega sačuvati svoje zdravlje i dati primer mlađim drugarima.

Podsećamo – tokom prošle godine završeno je krečenje i ulepšavanje hola u zgradi škole u Ulici Servo Mihalja, dok je u prostorijama ove prosvetne ustanove, koja se nalazi u centru naselja, uređeno nekoliko učionica.

-Zahvaljujući pomoći i podršci lokalne samouprave, završeni su radovi na obnovi krova škole, koja se nalazi u Ulici Servo Mihalja, dok je republička i pokrajinska vlada donirala pločice, od kojih su obnovljeni umivaonici. Bitno je istaći i dobro delo nekoliko privrednika iz Mužlje, koji su tokom leta školi poklonili deset računara sa pratećom opremom i WiFi uređajem – istakao je na kraju Molnar.

Piše: Tivadar Borbelj

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh