I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Novi spektakl iz sage Star Wars – Uspon Skajvokera – pretpremijerno u Cinestaru

Lucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz „daleku galaksiju, jednom davno“.

Film Star Wars: Uspon Skajvokera koji se  18. decembra u 19 časova pretpremijerno prikazuje u Cinestaru Aviv Park Zrenjanin, zaključak je iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi.

Istog dana dakle u sredu 18. decembra u CineStaru se od 18 časova priređuje „STAR WARS MEET UP“ u baru bioskopa. Tom  prilikom svi posetioci koji kupe kartu za pretpremijernu projekciju u 19 časova biće nagrađeni posterom, a kostimirane fanove očekuje i poklon iznenađenja.

I Taxi Zrenjanin

Najveći fanovi znaju da se ovaj Star Wars spektakl obavezno gleda na velikom platnu i u najboljim formatima poput eXtreme ili 4DX-a. CineStar eXtreme dvorane garantuju najkvalitetniji doživljaj filma, uz najjači zvuk, najveće platno, najoštriju sliku i laserske projekcije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ukoliko želite osećaj da ste deo samog filma, onda je 4DX format idealan izbor za vas. Zahvaljujući specijalno prilagođenoj tehnologiji u 4DX sali uz pokretna sedišta, miris, vetar, vodu, maglu, mehuriće i posebne svetlosne efekte imaćete osećaj kao da se nalazite u filmskom okruženju koje zaokuplja sva vaša čula.

Ulaznice za pretpremijernu projekciju prodaju se brzinom munje, zato požurite i na vreme kupite svoje:

StarWarsMeetUp

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh