I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Novi spektakl iz sage Star Wars – Uspon Skajvokera – pretpremijerno u Cinestaru

Lucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz „daleku galaksiju, jednom davno“.

Film Star Wars: Uspon Skajvokera koji se  18. decembra u 19 časova pretpremijerno prikazuje u Cinestaru Aviv Park Zrenjanin, zaključak je iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi.

Istog dana dakle u sredu 18. decembra u CineStaru se od 18 časova priređuje „STAR WARS MEET UP“ u baru bioskopa. Tom  prilikom svi posetioci koji kupe kartu za pretpremijernu projekciju u 19 časova biće nagrađeni posterom, a kostimirane fanove očekuje i poklon iznenađenja.

PerSu marketi

Najveći fanovi znaju da se ovaj Star Wars spektakl obavezno gleda na velikom platnu i u najboljim formatima poput eXtreme ili 4DX-a. CineStar eXtreme dvorane garantuju najkvalitetniji doživljaj filma, uz najjači zvuk, najveće platno, najoštriju sliku i laserske projekcije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ukoliko želite osećaj da ste deo samog filma, onda je 4DX format idealan izbor za vas. Zahvaljujući specijalno prilagođenoj tehnologiji u 4DX sali uz pokretna sedišta, miris, vetar, vodu, maglu, mehuriće i posebne svetlosne efekte imaćete osećaj kao da se nalazite u filmskom okruženju koje zaokuplja sva vaša čula.

Ulaznice za pretpremijernu projekciju prodaju se brzinom munje, zato požurite i na vreme kupite svoje:

StarWarsMeetUp

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh