I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Novi servisi za prijavljivanje stanja vodomera

Građanima koji nisu kod kuće u momentu kada naiđu ekipe za očitavanje stanja vodomera, JKP „Vodovod i kanalizacija“ omogućilo je slanje stanja putem mejla ili SMS poruke.

Oba servisa dostupna su 24 sata.

ocitavanje-vodomera

– Jedan broj građana, najčešće u toku prepodneva, ne možemo da zateknemo kod kuće, što je i razumljivo jer je to vreme kada su mnogi na poslu. Naše ekipe tada ne mogu da prikupe sve podatke o stanju vodomera, te smo rešili da pružimo i dodatnu mogućnost slanja podataka telefonom ili mejlo, kaže rukovodilac Službe informisanja tog preduzeća, Siniša Gajin.

I Taxi Zrenjanin

I u slučaju slanja SMS poruke i mejla, poruka treba da sadrži sledeće podatke o korisniku: ime i prezime, ulica i broj, mesto i stanje vodomera. SMS poruke sa zahtevanim podacima korisnici mogu poslati na broj telefona 064/ 811 60 99, a mejl sa zahtevanim podacima na mejl adresu Službe očitavanja vodomera sluzba.ocitavanja@vikzr.rs .

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored novih načina prijave stanja vodomera, i dalje su u funkciji fiksni brojevi telefona na kojima građani svakog radnog dana od 7 do 13,30 časova mogu prijaviti stanja 535-773 (broj telefona i za sve potrebne informacije u vezi očitavanja vodomera) i 530-344, 593-003.

Stanje vodomera za tekući mesec treba prijaviti do 25. dana u mesecu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh