I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Obnovljen rashladni sistem u zrenjaninskoj bolnici

Visoke letnje temperature mogu predstavljati problem mnogim ustanovama i institucijama koje, zbog većih površina, zahtevaju ozbiljnije rashladne sisteme. To se posebno odnosi na zdravstvene institucije koje o ovoj stavci moraju voditi računa.

Pacijentima, ali i zaposlenima u zrenjaninskoj bolnici, poznato je da je prethodnih godina zgrada nove bolnice imala velikih problema sa klimatizacijom. Teško je bilo i pacijentima na lečenju, a nije ni bilo lako obavljati hirurške intervencije. Ovaj problem je, kažu u bolnici, rešen.

Na osnovu Javnog konkursa Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, za finansiranje, odnosno sufinansiranje izgradnje, održavanja i opremanja zdravstvenih ustanova, početkom prošle godine, zrenjaninskoj Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ su opredeljena sredstva za nabavku, montažu i puštanje u rad rashladnog postrojenja – čilera sa vazduhom hlađenim kondenzatorom.

-Novim raslhladnim sistemima kapaciteta 1,2MW, obezbeđeni su adekvatni uslovi za rad na odeljenjima u objektu nove bolnice, dok je u odeljenjima koja se nalaze u starim zgradama, hlađenje regulisano klimama – rekla je za naš portal koordinator za odnose s javnošću, Maja Sladojević.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh