I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Novi obrt “Vodovod i kanalizacija“ preuzima vodosnabdevanje

Zbog aktuelnog problema sa pritiskom vode u gradskoj vodovodnoj mreži, JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina donelo je odluku o preuzimanju vodosnabdevanja grada. Zbog toga će u 16 časova doći do kraćeg prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

–  Obaveštavamo javnost da će danas u 16 časova doći do kraćeg prekida vodosnabdevanja, budući da će se preduzeti neophodne tehničke mere u cilju neometanog snabdevanja vodom svih korisnika na teritoriji grada Zrenjanina. Zbog brojnih pritužbi građana o nemogućnosti primene higijenskih mera u cilju suzbijanja virusa Kovid-19 (pranje ruku, održavanje prostorija u objektu i slično), počev od 16 časova, snabdevanje grada odvijaće se direktno sa bunara JKP „Vodovod i kanalizacija“. Time će se značajno poboljšati pritisak u vodovodnoj mreži“ –  navodi se u saopštenju koje je potpisao v.d. direktora ovog javnog preduzeća Predrag Bodiroga.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ ni na koji način nije doprinelo aktuelnoj situaciji sa pritiskom vode u mreži, jer je od 24.02.2020. godine „fabrika vode“ preuzela vodosnabdevanje grada – navodi se takođe u saopštenju.

I Taxi Zrenjanin

– Na žalost, ni pored brojnih zahteva upućenih nadležnima u fabrici vode, na adresu JKP „Vodovod i kanalizacija“ nije pristigao konkretan odgovor da li se i na koji način problem sa nedovoljnim pritiskom u vodovodnoj mreži može rešiti. Ovu odluku sam doneo u skladu sa ovlašćenjima koja su mi kao vršiocu dužnosti direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ data, a na osnovu mišljenja stručnih službi preduzeća. Ovo je jedini način na koji se trenutni problem vodosnabdevanja može rešiti, kao i sprečiti dalje posledice. O svim preduzetim koracima, kao i brojnim zahtevima da menadžment fabrike vode ovaj problem reši, upoznati su svi nadležni državni organi – navodi Predrag Bodiroga, dipl. ek. VD direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh