I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Novi epidemiološki podaci: testirano 5579 pozitivno 227, preminulo je 5 osoba

U Srbiji, u poslednja 24 časa na virus COVID-19 testirano je 5579 osoba, a od toga je njih 227  bilo pozitivno. Broj registrovanih pozitivnih slučajeva ostao je na nivou jučerašnjeg i izosi 4%.

Ukupno je hospitalizovano 2470  pacijenata, njih 78 je na respiratoru. U poslednja 24 sata umrlo je još 5  osoba,  3 osobe muškog pola i 2 osobe ženskog pola. Od početka epidemije u Srbiji su obolele 8724  osobe, a preminulo je 173. Ukupan broj izlečenih zaključno sa sredom 29. aprila je  1292 .

foto: RTS printscreen

I Taxi Zrenjanin

Od ukupnog broja preminulih 109 je muškog pola, a 64 ženskog. Prosečna staroste je 67,74 godina dok je procenat smrtnsoti 1,98 %. – saopštila je dr Darija Kisić Tepavčević.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Od početka epidemije ukupno su na ovaj virus testirane 78942 osobe.

Epidemiolozi i dalje za strožije mere tokom predstojećih praznika

Odgovarajući na pitanja novinara u vezi sa predstojećim prvomajskim praznicima dr Kon rekao je da struka ima čvrst stav, a to je  da bi trebalo ostati pri zabrani koja je sada na snazi.  Već večeras ćemo imati još jedno savetovanje, pa će se sutra razmatrati opet na Kriznom štabu. Rezultati jesu pozitivni, ali je ovo je trenutak kada možemo da „zabrljamo“ – istakao je dr Kon. Policijski čas prema sadašnjoj odluci trajaće od četvrtka 30. aprila u 18 časova do ponedeljka 4. maja u 5 časova.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh