I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nove cisterne sa vodom na Vojnoj paradi

Tri cisterne za vodu zapremine od po 1.000 litara koje je grad Zrenjanin kupio i dao na korišćenje JKP ,,Vodovod i kanalizacija,, prvi put će biti upotrebljene prilikom svečane parade Vojske Srbije, koja će u ponedeljak 09. maja biti održana u našem gradu povodom obeležavanja dana pobede nad fašizmom i dana Vojske Srbije.

cisterne1

Dobijene cisterne JKP ,,Vodovod i kanalizacija,, je doradila tako što je na cisterne postavljena slavina za vodu, i urađena su postolja na kojima će biti postavljene cisterne. Voda za cisterne biće obezbeđena iz Novog Sada.

U skladu sa planom održavanja vojne parade,od strane lokalne samouprave određena su mesta na kojima će cisterne biti postavljene. Jedna će već u subotu biti stacionirana u Gimnazijskoj ulici za potrebe učesnika vojne parade tokom održavanja generalne probe i na sam dan održavanja parade, dok će druge dve cisterne biti postavljene u Tiršovoj ulici (prostor stare pijace) u ponedeljak 09. maja gde će nakon vojne parade biti organizovano druženje građana sa pripadnicima Vojske Srbije.

PerSu marketi
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh