I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Nove autobuske linije u gradskom i prigradskom autobuskom prevozu

Promotivnom vožnjom gradskim autobusom „Net Busa“ na liniji Zrenjanin (Kapetanija) – Ečka – Stajićevo predstavljene su nove linije i red vožnje u gradskom i prigradskom saobraćaju.

Budući da se struktura grada u poslednjih 30 godina značajno izmenila vezano za industrijske zone i objekte poput Aviv Parka ukazala se i  potreba za novim trasama gradskog i prigradskog autobuskog prevoza. Tako će ubuduće glavno čvorište na kom će putnici moći da presedaju biti na „magistrali“, a ne na glavnoj autobuskoj stanici kao do sada.

Nove linije gradskog i prigradskog autobuskog prevoza

PerSu marketi

Novim redom vožnje i trasama omogućeno je ne samo povezivanje mesta sa oboda grada sa samim centrom Zrenjanina nego uz presedanje i međusobno povezivanje okolnih mesta. Cena karte u gradskom prevozu ostaće ista dok je cena povratnih karata iz naseljenih mesta smanjena na 150 dinara – kaže Goran Agramović direktor „Net Busa“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Nove autobuske linije su: Aradac – Zrenjanin – Mihajlovo – Jankov Most

Elemir – Zrenjanin – Lazarevo

Zrenjanin – Ečka – Stajićevo

Klek-Zrenjanin (Aviv Park)

 1  – Šećerana – Bolnica

3 –  Fabrika stanica – Gradnulica

4  – M. Kolonija – Autobuska stanica – Bolnica

5a i 5b  – Mužlja – Bolnica – Mužlja

6  – Bagljaš – Centar – Mlekara – Klek

6  – (nedeljom) Bagljaš – Centar – Novo Groblje

10  – Crnogorska – Centar – Bagljaš (industrijska zona)

Ovakav raspored važi od 30. marta 2017. godine, a polasci su svakim danom od 05:00 – 22:00 časa, u intervalu od sat vremena.

Na promotivnoj vožnji na liniji Zrenjanin – Ečka – Stajićevo bio je i gradonačelnik Čedomir Janjić

 – Budući da ni mi ni građani do sada nismo bili zadovoljni funkcionisanjem gradskog i prigradskog saobraćaja, prošle godine na osnovu studije saobraćajnog odeljenja Mašinskog fakulteta iz Novog Sada  su i napravljene  ove nove linije i vozni red. Biće ovo veliki benefit za sve naše građane kako u gradu tako i u prigradskim naseljima i zato i očekujem da će se ovaj vid prevoza sve više koristiti. Isto tako nastojećemo da ovaj vid prevoza još više unapredimo – izjavio je gradonačelnik Čedomir Janjić koji je sa svojim saradnicima takođe bio na promotivnoj vožnji.

Stajalište u Stajićevu linije Zrenjanin – Ečka – Stajićevo

Prva karta sa nove linije

  – Uvođenje linije prigradskog autobuskog prevoza, praktično od samog centra Zrenjanina pa do Ečke i Stajićeva je od velikog značaja za sve meštane. Sada imaju i lakši i brži pristup gradu kao i samom centru praktično kao i stanovnici samog grada Zrenjanina – izjavio je Nemanja Milinković član Saveta MZ Stajićevo.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh