I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Centar se dovodi u red: Asfaltiranje Pupinove, sanacija zgrada i nova rasveta

Asfaltiranjem dela Pupinove ulice kod Glavne pošte privodi se kraju sezona infrastrukturnih radova u gradu za 2015. godinu.

Asfaltiran je deo ulice u dužini od 100 metara i uređena je atmosferska kanalizacija za šta je ukupno izdvojeno 3,5 miliona dinara.

rekonstrukcija-centra-1

– Ružan deo Pupinove ulice biće uređen behaton stazom, a takođe će biti uređena i bankina koja je godinama bila neugledna. Za sledeću godinu planiramo velike radove u Pupinovoj ulici i okolini, pre svega mislim na izgradnju novih parking prostora, rekao je danas gradonačelnik Čedomir Janjić obilazeći tu ulicu.

I Taxi Zrenjanin

On je istakao da je zadovoljan onim što je do sada urađeno u centru, ostalim delovima grada i u dvadeset dva naseljena mesta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

rekonstrukcija-centra-2

Nakon Pupinove, Janjić je obišao i Gimnazijsku ulicu u kojoj je prošle nedelje postavljena nova rasveta, a takođe i Skerlićevu i ulicu Svetozara Markovića gde je umesto živinih sijalica postavljeno 36 led lampi koje troše 6 puta manje električne energije, a pružaju mnogo više svetlostiž.

rekonstrukcija-centra-4

Pred kraj građevinske sezone saniraju se i tri zgrade u ulici Kralja Aleksandra I Karađoređevića, to su Palata Mencer, zgrada Jakšić -Ambrozi i objekat nekadašnje Velikobečkerečke štedionice.

rekonstrukcija-centra-5

Prilikom obilaska radova na tim zgradama, Janjić se osvrnuo na konstataciju „da će Aviv park zatvoriti lokale u centru“.

-Koliko sam informisan, samo jedan zakupac iz glavne ulice je izašao iz lokala, isti će biti brzo sređen, objaviće se tender i licitacija za novog zakupca. Ne brinem da li će centar grada „živeti“ dalje ili ne, drago mi je zbog Aviv parka i zbog svega što smo uradili na tom prostoru, istakao je Janjić.

rekonstrukcija-centra-6

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh