I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Nova školska godina u Nimiku

Ove subote smo posetili školu računara NIMIKO. Održavao se dogovor i raspodela dečijih grupa za rad u novoj školskoj godini. Učionica je bila puna nasmejane dece i raspoloženih roditelja.

Organizator nastave, Dragana Milekić objašnjavala je koji se programi uče na kom kursu. Kroz razgovor sa predavačima škole i mi smo sigurni da su pripremili kvalitetne i savremene programe za rad.

‘’Sećamo se samog početka, na računarima 286, sa MS-DOS operativnim sistemom. Od Windowsa 3.11 do danas, promenilo se 9 operativnih sistema i nastalo nebrojeno novih korisničkih programa. Za svaki od kurseva pisali smo detaljan plan i program: Osnovni kurs, CorelDRAW, Obrada fotografija, WEB Design, GameMaker, 3D Modelovanje, Programiranje C#, … Tako je i danas. Trudimo se da odgovorimo na sve želje naših Zrenjaninaca. Uspostavili smo dobru saradnju sa školama računara iz cele Srbije, tako da, za specifične obuke, angažujemo stručnog predavača iz Beograda ili Novog Sada.‘’

Poslednjih godina, najviše se traže kursevi internet programiranja, izrade sajtova, a za studente i zaposlene ECDL sertifikat je i kod nas postao nezaobilazna potvrda da zanate pravilno da koristite računarske programe Word, Excel, PowerPoint, Access.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Škola računara NIMIKO radi već 17 godina, a više od 7.000 osoba je zaslužilo diplome naše škole. Kako kažu mnoge mame: Stariji sin je kod Vas išao još u ‘prošlom veku’. Na kurseve nam dolaze deca, sestre, braća, roditelji, poznanici. Dobra preporuka je i nama najveća reklama.

Na sajtu škole Nimiko, kao i na facebook stranici sistematično se prati rad škole, a postavljene su i slike polaznika sa časova, kao i sa dodela diploma od 1996 – danas.
Pogledajte … http://www.facebook.com/pages/Nimiko-%C5%A1kola-ra%C4%8Dunara/360527291069?sk=photos , možda nađete i Vas.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh