I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Nova saobraćajnica u Igmanskoj ulici i nov trotoar u Železničkoj

Dugogodišnji problemi stanovnika Igmanske ulice rešeni su izgradnjom nove saobraćajnice. U Železničkoj ulici u toku je obnova trotoara. 

U Zrenjaninu su nastavljeni radovi na obnovi i rekonstrukciji gradskih saobraćajnica i ulica. Putari su ovih dana angažovani u Igmanskoj i Železničkoj ulici. U Igmanskoj je izgrađena potpuno nova saobraćajnica, dok se u Železničkoj obnavlja trotoar.

Grad Zrenjanin izašao je u susret zahtevima stanovnika Igmanske ulice, na teritoriji MZ “Bolnica – Berbersko”. Ta ulica proteže se od supermarketa “Univereksport” do Ulice Franje Kluza, odnosno puta koji vodi ka gradskoj deponiji. U početnom delu je asfaltirana pre nekoliko godina, a sada je trasirana i izgrađena nova saobraćajnica od raskrsnice sa Ulicom Franje Kluza, u dužini od 450 metara i širine 3 metra. Radove su i na ovoj lokaciji izveli radnici preduzeća “Put – Invest” iz Sremske Kamenice.

I Taxi Zrenjanin

Izgradnjom kolovoza nastavlja se urbanizacija i uređenje tog dela grada, gde su u proteklom periodu sagrađeni stambeni objekti za smeštaj izbeglih i raseljenih lica i za socijalno stanovanje, a u potpunosti rekonstruisana i proširena Ulica Franje Kluza.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U Železničkoj ulici, na teritoriji MZ “Žarko Zrenjanin”, radi se nov trotoar u dužini od 530 metara. I to od Ulice 7. jula do naselja “Boško Buha”, “Duvanika”. U potpunosti se uklanja devastiran pločnik, postavljaju ivičnjaci za odvod atmosferskih padavina i betonira nova pešačka staza, u frekventnoj ulici koja je spona naselja “Brigadira Ristića” sa “Duvanikom” i brojnim ulicama u delu mesne zajednice MZ “Žarko Zrenjanin”. Izvođač radova je zrenjaninsko preduzeće “Eko Gradnja”.

Izvor i foto: zrenjanin.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh