I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Nova radna vremena objekata Gomex-a i spisak objekata koji rade nedeljom od 4 do 7

Kompanija Gomex je u  cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno daljem razvoju situacije obavestila javnost o novim promenama u radnom vremenu svojih objekata u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije.

Radno vreme svih Gomex-ovih malorodajnih objekata je do daljnjeg  sledeće: od ponedeljka do subote od 7h do 15h i nedeljom od 08h do 15h.

Počevši od nedelje 29.03. kompanija Gomex povećaće broj objekata koji će nedeljom raditi za osobe starije od 65.godina u jutarnjim časovima od 4h do 7h. Biće ih ukupno 168, a spisak se može pronaći na sajtu www.gomex.rs ili potražiti obaveštenje o radnom vremenu u svako od objekata.

PerSu marketi

Građani su pozvani da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od 2m između potrošača.
Takođe građanima je preporučeno  da kad dolaze u kupovinu po mogućnosti nose maske, prvenstveno radi njihove sigurnosti u zatvorenom prostoru. Umesto maske može poslužiti bilo kakva platnena ili papirna improvizovana zaštita.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Menadžment kompanije Gomex zamolio je cenjene potrošače da imaju razumevanja za povremena usporavanja rada u prodavnicama koji su prouzrokovani provođenjem dodatnih higijenskih mera i rocedura. U Gomex-u se snabdevanje maloprodajnih objekata vrši  i dalje na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh