I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin

Nova programska šema – club San Marco

U želji da dobar provod u Zrenjaninu izveze i na ceo region, ali i ostale veće gradove u okolini Club San Marco od februara odpočeće sa novim konceptom koji nudi niz pozitivnih promena sa akcentom na visokim marketingškim standardima za šta će se pobrinuti renomirana marketing & event agencija Night Meetings navodi se u saopštenju ovog kluba.
Pored novog logotipa koji će u budućnosti predstavljati zaštitni znak ovog mesta sa dve decenije tradicije, možemo očekivati atraktivna dešavanja svakog vikenda bilo da se radi o petku kada će na glavnoj bini zapevati najpopluarniji domaći izvodjači i gde cena karte neće prelaziti 400 din ili suboti u kojoj je stavljen akcenat na tematskim žurkama koje će vas oduševiti.Svesni ekonomske krize koja je i dalje u velikoj meri zastupljena klub će raditi ili petkom ili subotom nikako oba dana vikenda , uz naravno svaku sredu koja je predvidjena za sjajne studentske žurke.
Posebna pažnja biće posvećena kulturnom odevanju kao osnovnom kriterijumu kada je u pitanju selekcija klijentele, dok će cene pića biti izuzetno korektne i za svačiji džep.
Čelni ljudi agencije koja će u budućnosti biti odgovorna za nezaboravne noći u San Marku, koji je kako kažu tehnički ali i prostorno nabolje opremljen u regionu banata za sada su nam otkrili samo da je veliko otvaranje najavljeno za petak 03. februar kada će se Zrenjaninskoj publici posle dužeg vremena predstaviti Džej sa svojim hitovima poput Radjaj sinove, Sunce Ljubavi , Dunav , Nedelja i dr.
Jedinstvena cena ulaznice koštaće 400 din. a predprodaje karata neće biti.
Ukoliko niste postanite član facebook fan stranice ovog kluba na adresi http://www.facebook.com/ClubSanMarco sa koje će te uvek u pravom momentu biti obavešteni o programu za naredni mesec.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh