I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Nova godina sa stilom – mejkap za pamćenje

Novogodišnji make upUkoliko tokom cele godine niste priuštli sebi ni jedan ekstravagantni, neobični ili glamurozni mejkap, uradite to sutra – dočekajte Novu godinu u velikom stilu.

Napravite promenu na svom licu, i to će biti mali ali značajan znak da narednih 365 dana želite da menjate sve na bolje…

Zaboravite pastelne senke, bež, braon, svetlo sive tonove. Odaberite upadljive, metalik boje, senke bogate šljokicama, ajaljnere ili kreone u crnoj, zlatnoj ili srebrnoj boji, veštačke trepavice, maskare sa zlatnim česticama..

Akcenat stavite na oči, tako ćete poslati poruku i onima sa koji ma te večeri ne razmenite ni jednu reč. Vodite računa da pripremite kvalitetnu podlogu na kapku kako bi se senka dobro fiksirala i zadržala cele večeri. Kao i na ostatak lica, i na kapak nanesite podlogu, dobro utapkajte odgovarajući korektor u celoj zoni oka, a zatim prekrijte kvalitetnim tačnim puderom. Preko sunđerom utapkajte puder u kamenu , a zatim krenite u akciju… Predlažemo nekoliko varijanti.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Novogodišnji make up 3

Novogodišnji make up 4

Novogodišnji make up 5

Novogodišnji make up 6

 Novogodišnji make up 7

Novogodišnji make up 8

Izvor : Vegas_nay

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh