I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Dobre Vesti našeg grada

Nova ambulanta na Zelenom polju – postavljen kamen temeljac

Polaganjem kamena temeljca od strane gradonačelnika Zrenjanina dr Milete Mihajlova i predsednika saveta Mesne zajednice “Zeleno polje” dr Miodraga Damjanova ozvaničen je početak radova na izgradnji nove ambulante.

– Ponosan sam zbog toga jer je dugogodišnji trud konačno urodio plodom i što će 8500 stanovnika ove mesne zajednice 38 godina od njenog formiranja konačno dobiti ambulantu izjavio je ovom prilikom predsednik Saveta dr Miodrag Damlajnov.

Gradonačelnik Zrenjanina, dr Mileta Mihajlov kaže da je ova investicija vredna 20. 500. 000 dinara i da spada u kapitalne investicije grada za ovu godinu. Predviđeno je da radovi budu završeni početkom oktobra meseca pod budnim okom JP„Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“. Izvođač je firma „Tehnogradnja“ po projektu „SM inženjeringa“.

Oduševljenje zbog početka radova ne kriju ni stanovnici naselja a jedan od onih koji je tu od osnivanja mesne zajednice je i sekretar Branislav Čordić:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

– Drago mi je što će ovim biti rešeno pitanje ambulante koja se do sada nalazila „privremeno“ od 1974. godine u prostorijama mesne zajednice.

Objekat će biti veličine 373 metra kvadratna i sastojaće se iz tri ordinacije, laboratorije i svim što uz to ide.

Gradonačelnik je u twitter diskusiji na pitanje naše redakcije kada se očekuje završetak radova rekao da je rok za izgradnju oktobar mesec.

U toku su i radovi u naseljenim mestima Aradac, Mihajlovo i Elemir koji se odviđaju po predviđenom planu. U Mihajlovu i u Aradcu je u toku gradnja fiskulturnih sala a, a za to je grad izdvojio 57 milona dinara. Time će biti rešeni gorući problemi u navedenim školama, u kojima đaci nastavu fizičkog vaspitanja izvode u neadekvatnim uslovima i prostoru. U Elemiru su u toku radovi na izgradnji dečjeg vrtića, a vrednost tih radova je /,6 miliona dinara. Novac je obezbeđen iz budžeta Grada Zrenjanina, a objekat će biti na površini od 165 kvadratnih metara, obezbediće prostor za sedamdesetoro dece koja će u tri smene pohađati ovaj vrtić.

Tekst i fotografije : Maja Pandurov

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh