I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Nov stambeni kompleks na atraktivnoj lokaciji gradi firma BMT LUX INVEST (VIDEO)

Građevinska firma BMT LUX INVEST započela je krajem juna kako je bilo i planirano radove na novom stambenom kompleksu na atraktivnoj lokaciji.

Činiće ga dve zgrade i prostiraće se od ulice Žarka Zrenjanina broj 14 do Maxi marketa kod Centralne pijace.

Kompleks od dve zgrade će se prostirati od ulice Žarka Zrenjanina pa sve do Maxi marketa kod Glavne pijace što znači da je od najužeg centra grada udaljen svega 500 metara. Gradnja je planirana u dve faze. U prvoj fazi objekat spratnosti  P+4+PS (povučeni sprat) u okviru koga će se nalaziti 47 stanova i 3 poslovna prostora. U drugoj fazi biće izgrađen objekat spratnosti Po+VP+4+PS sa 40 stanova i 17 garažnih mesta. Pored navedenog , u okviru ovog projekta biće obezbeđeno i dovoljno parking mesta za buduće stanare. Očekivani završetak radova za objekat u prvoj fazi je avgust 2022. godine, a za objekat u drugoj fazi decembar iste godine.

I Taxi Zrenjanin

– Prilikom izgradnje navedenog objekta kao i kod prethodnog koriste se najmoderniji materijali visokog kvaliteta, termo blok-klima blok, šestokomorni PVC profil sa dvoslojnim staklom punjeno argonom, stakla 4 godišnja doba sa zaštitom od UV zračenja, antracit boje. Ulazna vrata zgrade biće opremljena interfonom, dok su ulazna vrata u stanovima osigurana sistemom “ONE TOUCH LOCK”. Keramika je italijanske i španske proizvodnje prve klase, dok je grejanje podno na zemni gas sa ugrađenim kalorimetrima za svaki stan.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

BMT LUX INVEST  –  ZADOVOLJNI KUPCI

BMT LUX INVEST  već je prepoznatljiva firma na zrenjaninskom tržištu po tome što gradi visoko kvalitetne i luksuzne stanove, a primer za to je stambeno poslovni objekat u ulici Rade Končara 14 A. Pogledajte kako je građen.

 

– Posebno smo ponosni jer smo prema rečima naših zadovoljnih kupaca opravdali poverenje koje su nam ukazali, a samim tim i ispunili sva njihova očekivanja. To je sasvim sigurno ono čemu težimo – zadovoljni kupci –  poručuju iz BMT LUX INVEST-a.

Poštovanje svih ugovorenih obaveza

BMT LUX INVEST se bavi izgradnjom stambenih i nestambenih zgrada, kao i investicijama u građevinarstvu.  Firma poseduje svu neophodnu mehanizaciju za izvođenje svih vrsta radova u visokogradnji, niskogradnji, potom grubih radova kao i za izvođenje završnih zanatskih radova. Iako su tek dve godine na građevinskom tržištu, njihov tim čine stručnjaci i saradnici sa višegodišnjim iskustvom. –  Ono čemu težimo je poštovanje ugovorenih obaveza prema našim kupcima, kao i sigurnost, kvalitet i profesionalni pristup u izgradnji objekata u skladu sa svim važećim normativima –  kažu u firmi BMT LUX INVEST.

 

Takođe napominju da je ono što ih izdvaja od drugih su na prvom mestu posvećenost kvalitetu gradnje, vrhunski materijali, atraktivne lokacije, komforni stanovi različitih struktura sa lepim pogledom, daleko od gužve, a ipak, nadomak svega što je neophodno u toku svakodnevnih aktivnosti.

 

TOKOM GRADNJE MOGUĆE UREĐENJE STANOVA PO ŽELJI KUPACA

“Postoji mogućnost kupovine stanova kako u izgradnji, tako i po završetku gradnje. Imajući u vidu da su naši sugrađani već pokazali veliko interesovanje, rezervacije za stanove u okviru našeg novog projekta već su u toku. Naši kupci mogu da uređuju stan po svojoj želji u toku same gradnje. Imaju mogućnost izbora strukture stanova, keramike, podova, pregradnih zidova. Pored navedenog našim kupcima, uz dogovor, pripremamo i projektno idejno rešenje za uređenje enterijera svakog stana pojedinačno –  ističu u kompaniji BMT LUX INVEST.

 

KAKO DO INFORMACIJA O NOVOM STAMBENOM KOMPLEKSU FIRME BMT LUX INVEST?

Svi zainteresovani za stanove u novom stambenom kompleksu na lokaciji u ulici Žarka Zrenjanina 14 već mogu da kontaktiraju investitora – firmu BMT LUX INVEST.

Više informacija o projektima  mogu pronaći putem društvenih mreža na InstagramFacebook stranici BMT LUX INVEST.

Takođe, sastanak je moguće zakazati putem sledećih brojeva telefona: 063/776 – 95 – 37; 062/520- 200; 060/539 – 99 – 85; 023/604 – 952, a moguće je i lično otići u prodajnu kancelariju BMT LUX INVEST-a koja se nalazi u ulici Rade Končara 14A.

– U nadi da ćete nam ukazati poverenje da baš mi sagradimo vaš novi dom, očekujemo vaš poziv –  poručuju iz kompanije BMT LUX INVEST.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh