I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Niža cena đačke mesečne karte za januar

Na osnovu predloga zaključka o regresiranju đačkih mesečnih karata za učenike srednjih škola sa teritorije Grada Zrenjanina za januar 2013. koji su danas jednoglasno podržali gradski većnici – učenici srednjih škola plaćaće ovaj mesec nižu cenu karte za prevoz.  

gradsko vece

Sednicu je u odsustvu gradonačelnika, vodio njegov zamenik Čedomir Janjić

Kako je pojasnila Stana Rajić ispred Odeljenja za društvene delatnosti, s obzirom da januar ima samo 14 radnih dana što u odnosu na ukupan fond mesečnih radnih dana čini 63%, doneta je odluka da učenici koji putuju u srednje škole u Zrenjanin, u ovom mesecu treba da izdvoje 2.200,00 umesto uobičajenih 3.500,00 dinara, a učenici koji putuju van teritorije Grada Zrenjanina  plaćaće 50% od ukupne cene mesečne karte.

I Taxi Zrenjanin

–  Kao i ranijih godina, zaključeno je da se i u ovoj godini nastavi praksa besplatnog prevoza učenika čije su porodice korisnici materijalnog obezbeđenja porodice kao i onih za koje Centar za socijalni rad proceni da im je takva pomoć neophodna – rekla je rajić tokom svog obraćanja članovima Gradskog veća.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U okviru današnje 23. sednice Gradskog veća, zamenik gradonačelnika, Čedomir Janjić najavio je da će se na jednoj od narednih sednica naći i inicijativa da grad Zrenjanin učestvuje u izgradnji crkve na Zelenom Polju davanjem zemljišta na kojem će donator  izgraditi pravoslavnu svetinju.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh