I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin

Nikolić : Hoćemo da ulažemo u Vojvodinu

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u danas u Zrenjaninu da država mora da počne da ulaže u poljoprivredu i da je SNS, dolaskom u Banat pred kraj kampanje, simbolično htela da pokaže koliko je poljoprivreda važna.

 – Aerodrom Ečka je razvojna šansa Srednjobanatskog okruga i neiskorištena mogućnost za razvoj privrede i turizma izjavio je prilikom današnje posete ovom delu Vojvodine, predsednički kandidat i lider SNS Tomislav Nikolić.

– Ovde ne treba puno ulaganja jer infrastruktura već postoji a mi nudimo rešenje lokalnoj samoupravi da uz pomoć republičke vlade napravi aerodrom na kom se leti. U Zrenjaninu se stalo sa indutrijskim zonama i sa investicijama i ovo je grad koji predstavlja primer kako oni koji žele i znaju da rade budu smenjeni zahvaljujući tome jer nisu politički podobni.

– Vojvodina je otvorena za poljoprivredu, ovde zemljoradnici imaju svoje stotine hektara na jednom mestu a ne rasparčane kao po Srbiji i umesto da od toga žive i razvijaju Region, oni su unazađeni. Ovde ljudi rade i to treba i da im se isplati.
Što se tiče decentralizacije Nikolić smatra da lokalnoj samoupravi treba dati sve ingerencije i da sredstva iz republike trebaju biti usmerena u regionalni razvoj. Republička vlada bi trebala samo da radi na zakonitosti i raspodeli budžeta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Nikolić ističe i da je zgrožen negativnom kamapanjom koja se vodi protiv njega i protiv SNS i za koju je do sada od strane DS-a utrošeno preko 15 miliona eura čime bi moglo biti zaposleno 1000 radnika.

– To što Boris Tadić govori loše o meni, ne govori loše o meni već o njemu i ne znači da će time on dobiti podršku naroda koji je svega sit, zaključuje Nikolić.

Nakon Zrenjanina on je obilazak Srednjobanatskog okruga nastavio posetama Zitištu, Novoj Crnji i Novom Beceju, u kojima je razgovarao sa gradjanima i privrednicima.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh