I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Humani gest ugostitelja za pomoć obolelom momku

Kako bi pomogli Nikoli Stanišić iz Perleza da prikupi sredstva potrebna za lečenje u inostranstvu,  nekoliko zrenjaninskih ugostitelja organizovalo je humanitarne akcije u svojim objektima.

KAŠTEL EČKA – „DOĐITE U SUBOTU 9. SEPTEMBRA DA SE DRUŽIMO  I BUDEMO HUMANI“

Kaštel Ečka priključio se akciji pomoći za Nikolu i u subotu 9. septembra organizovao je niz aktivnosti u parku svoj objekta.

Pored programa za najmlađe roditelji koji budu želeli poruče pivo pivare „Krugher&Brent“  imaće priliku da daju doprinos akciji jer će sva sredstva od prodaje ovog pića piti uplaćena na Nikolin račun.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Nečije malo nekom je mnogo je nešto čime svi treba da se vodimo, drago nam je što smo se priključili akciji i ovom prilikom bi pozvali sve firme i ljude dobre volje da pomognu ovom momku, poručili su iz Kaštela Ečka

KETERING BONE 023 – SVAKO KO DOĐE I PODRŽI AKCIJU – DOBIJA BESPLATAN OBROK 

Vlasnik restorana „Ketering Bone 023“, Đorđe Mitrović, u saradnji sa svojim sinovima Nenadom i Bojanom, organizovaće humanitarnu akciju u ponedelja 11. septembra.

Kada smo pročitali vest o borbi ovog mladića, odlučili smo da organizujemo akciju prikupljanja pomoći, a i mi sami ćemo pružiti doprinos. U ponedeljak 11. septembra svako ko dođe u naš restoran, dobiće besplatan obrok . Prema dogovoru, služiće se pasulj. Od gostiju očekujemo da nam se pridruže u prikupljanju sredstava, prilaganjem donacija u kutiju namenjenu fondu za Nikolino lečenje. Akcija će početi u 12 i trajaće sve do 17 časova. Pozivamo sve naše sugrađane iz Zrenjanina, i stanovnike obližnjih mesta, da dođu i zajedno sa nama pomognu, da Nikola Stanišić bude bar jedan korak bliži putu ka ozdravljenju“, istakao je Nenad Mitrović.

Nikola Stanišić iz Perleza bori se već izvesno vreme protiv leukemije. Ovaj mladić se podvrgao medicinskim tretmanima, i nakon dve serije, u procesu lečenja nisu postignuti željeni rezultati. Zbog nemogućnosti nastavka lečenja u Srbiji, dalje tretmane mora nastaviti u inostranstvu.

šansa za izlaz iz ove životne bitke ponuđena mu je u vidu transplantacije koštane srži na klinici u Nemačkoj. Nade za izlečenje su velike, ali je neophodno prikupiti 160.000 evra. Rok za plaćanje računa na klinici u Nemačkoj je 14.09.2017.

Uplate se mogu izvršiti na žiro račun:

NIKOLA STANIŠIĆ
R.ŽIVANOVIĆ BB,PERLEZ
BROJ RAČUNA: 275 – 0010699470664 – 58

i slanjem poruke:

366 na 3030

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh