I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Prilika da pomognemo Nikoli Stanišiću u borbi protiv leukemije

Nikola Stanišić iz Perleza bori se već izvesno vreme protiv leukemije. Ovaj mladić se podvrgao medicinskim tretmanima, i nakon dve serije, u procesu lečenja nisu postignuti željeni rezultati. Zbog nemogućnosti nastavka lečenja u Srbiji, dalje tretmane mora nastaviti u inostranstvu.

Nade za izlečenje su velike, ali je neophodno prikupiti 160.000 evra do 14. septembra za transplantaciju koštane srži na klinici u Nemačkoj. Kao dodatna pomoć organizovana je serija humanitarnih akcija koje će se održati u Perlezu, Zrenjaninu i Titelu .

Prva akcija u Perlezu

Prva u nizu je u sredu, 6. septembra, u diskoteci Excalibur u Perlezu gde će biti održana humanitarna žurka uz gostovanje DJ-eva i pevača. Svoj dolazak su potvrdili Ljupka Stević, Maus Maki, Nemanja Semlekan, DJ Groover, Vladimir Krunić, DJ Pele, Ivana Bojanović, DJ Tomzy, Royal Band, DJ Tole, Gile, Nadežda Biljić. Sav prihod od prodaje ulaznica i pića, namenjen je fondu za Nikolino lečenje.

I Taxi Zrenjanin

U četvrtak, 7. septembra u 17h, na Trgu Slobode, profesionalni fotografi će fotografisati građane – cena ove usluge je proizvoljna, tako da svako može da plati koliko želi, a sav prikupljen novac će biti uplaćen na Nikolin račun.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Učešće u ovoj akciji potvrdili su sledeći fotografi:
Svetozar GardinovačkiIgor Nađ, Pavle Taboroši, Bojan Vijatov, Marija Kerekeš, Milan Milićev, Nebojša Tatomirov, Igor Ripak, Robert Deak, Igor BajićTibor Arva i mnogi drugi.

Svi ljudi dobre volje koji budu podržali ovu akciju, od fotografija koje budu dobili mogu odabrati svog favorita i dobiti je odštampanu u radnji Stanojević Photography.

U Diskoteka Klubu ,,Sto’’, u Titelu, dve večeri rezervisane su za Nikolu. U petak 8. septembra u  21h – humanitarni koncert uz Banat Blues Bend i The Twilight D.C, a dan kasnije od 22h nastupiće DJ Via.

Takođe u subotu, 9. septembra, kulturno umetničko društvo ,,Arsenije Teodorović’’, organizuje humanitarnu priredbu sa gostima podrške koja će se održati u bioskopskoj sali u Perlezu sa početkom od 19h. Cena karte je 200 dinara.

Ova priredba organizovana je u saradnji sa :

FK ,,Vojvodina 1928’’, Izviđačkim odredom ,,Čiča Janko’’, Lovačkim klubom ,,Jedinstvo’’, uz podršku mesne zajednice Perlez, Osnovne škole ,,Đura Jakšić’’ i Srpske pravoslavne crkve.

Osim prisustvom na ovim akcijama, Nikoli možete pomoći i uplatom na žiro račun:

NIKOLA STANIŠIĆ

R.ŽIVANOVIĆ BB,PERLEZ

BROJ RAČUNA: 275 – 0010699470664 – 58

 

SMS

sms broj fondacija Šapic

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh