I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Nezapamćeno nevreme čupalo drveće, rušilo bilborde i hale na obodu grada (VIDEO)

Nevreme kakvo je sinoć oko 2h posle ponoći pogodilo Zrenjanin, odavno nije zabeleženo. Ova informacija potvrđena nam je i u Meteorološkoj stanici Zrenjanin gde navode da su udari vetra bili maksimalni.

Vetar je duvao brzinom od 23m/s, a palo je oko 12 litara kiše po metru kvadratnom.

Najjači udari vetra zabeleženi su u naselju Bagljaš, gde je pričinjena šteta očigledna na svakom koraku.

Fordomanija

Nezapamćeno nevreme nanelo je štetu na više lokacija. Stradala su stabla koje je vetar čupao iz korena, a na obodima grada gde su udari vetra bili najjači, iz zemlje su iščupani i iskrivljeni brojni reklamni objekti.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prizori koje je kamera I love Zrenjanin zabeležila svedoče o olujnom vetru razorne moći. Obrušili su se i delovi pojedinih hala i objekata na ulazu u Zrenjanin iz pravca Novog Sada.

U Poljoprivrednoj stručnoj službi Zrenjanin kažu da do podneva nije bilo prijava o značajnijim štetama na usevima na širem području grada. Kako nam je saopšteno, grad je zahvatio melenački atar.

Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ najviše posla imali su u naselju Bagljaš gde su od ranih jutarnjih sati prikupljali i odnosili polomljeno granje.

NEVREME U ZRENJANINU: 

KOMŠIJE IZ BAŠAIDA PROŠLE MNOGO GORE

Mnogo gore prošle su komšije iz susedne opštine. Posledice koje je nevreme ostavilo u Bašaidu, potvrđuju da se ovakva oluja odavno nije desila.

Foto: I lov Zrenjnain

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh