I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Walter brani Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Neša Biridžis nasmejao Zrenjanince do suza (VIDEO)

i love zrenjanin tv

Prvog dana festivala Get up stand up”, pionir balkanske stand-up komedije, Nenad Danilović, poznatiji kao Neša Bridžis oduševio je publiku u sali bioskopa Cinema”.

Nastup je svojim forama najavio domaćin festivala Srđan Slijepčević, a tokom sat ipo vremena, publika je uživala u Nešinim urnebesnim pričama o svom detinjstvu, porodici, komšijama, izlascima. Stendaper sa beogradske Čubure izvodio je i svoje verzije popularnih reklama, imitirao mačke, golubove, đuskao poput najboljeg densera. Nastup je bio veoma intereaktivan, pa se i publika često uključivala na Nešinu inicijativu, ali i samostalno.

Fordomanija

– Večeras smo se malo vratili vremeplovom u neko vreme od pre 15-20 godina kada sam ja bio klinac. Zrenjaninci su super publika, onako baš narodska i ima prostora za zezanje bez posebnog ustručavanja, a nastup je i tako koncipiran da ima za svakog po nešto, za publiku od 7 do 77 godina – izjavo je Neša Bridžis.

Istakao je da u Srbiji stand-up scena napreduje i pohvalio ovogodišnjeg domaćina festivala.

Stand-up po mom mišljenju ide uzlaznom putanjom. Mi smo to počeli pre 7 godina, sada vidim da su se glumci raspomamili, mada je njima možda mnogo teško da pričaju o sebi iz prve ruke. Srki je počeo da šljaka i super mu ide. Ima One Man Show što je veoma zahtevno. Dobar je kao organizator i kao stand-up komičar.

Srđan Sljepčević i Neša Bridžis

Subota, 7. oktobar, rezervisana je za drugi dan festivala kada će nastupiti: Srdjan Olman, Dušan Varničić, Srđan Slijepčević i Nebojša Grujić.

Pogledajte deo nastupa Neše Bridžisa

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh