I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Od septembra 35 naloga za uklanjanje nepropisno parkiranih automobila u Pupinovoj ulici

Problem nepropisnog parkiranja u Pupinovoj ulici konstantno je prisutan. Uprkos tome što su u Pupinovoj ulici parking mesta obeležena samo na jednoj strani, građani se vrlo često parkiraju i na suprotnoj strani, zbog čega je odvijanje saobraćaja dodatno otežano.

foto: google maps

Pre tačno mesec dana u medijima je najavljeno da počinje kažnjavanje nepropisno parkiranih vozila u ovoj ulici, a kako saznajemo, pripadnici saobraćajne policije su do danas izdali 35 naloga za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila.

– Od septembra 2018. godine, izdato je 35 naloga za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila u Pupinovoj ulici, odnosno 35 prekršajnih naloga zbog nepropisnog parkiranja vozila. Takođe, napisano je 12 službenih beleški o uočenom prekršaju, na osnovu kojih će se pozivati vlasnici vozila da se izjasne ko je u momentu izvršenja prekršaja upravljao njihovim vozilom, kako bi se protiv učinioca prekršaja preduzele mere predviđene Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. U cilju povećanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, posebno onih najugroženijih kategorija, i u narednom periodu nastaviće se sa pojačanim kontrolama i aktivnostima kako u Pupinovoj ulici, tako i drugim delovima grada, kažu u Policijskoj upravi Zrenjanin.

I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh