I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Nenad Mišković na Svetskom forumu za demokratiju u Strazburu

Nenad Mišković, osnivač i predsednik Pokreta za Novo društvo, ispred Beogradske škole za političke studije, prisustvovao je Svetskom forumu za demokratiju u Strazburu, u organizaciji Saveta Evrope.

Svetski forum za demokratiju godišnje je okupljanje svetskih lidera, aktivista civilnog društva, predstavnika poslovnog sektora, akademske zajednice, medija i profesionalnih grupa gde se raspravlja o ključnim izazovima za demokratiju širom sveta.

Govornici ovogodišnjeg Svetskog foruma za demokratiju bili su aktuelni i bivši ministri država širom sveta, kao i nosioci najvažnijih funkcija u institucijama Evropske Unije.

I Taxi Zrenjanin

Cilj Svetskog foruma za demokratiju je da identifikuje nove mogućnosti delovanja za jačanje demokratije u svetu uz pomoć dijaloga i razmenom ekspertize i iskustava između različitih stručnjaka i lidera država.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Osim uticaja na donošenje zaključaka sa ovogodišnjeg Foruma, koji su prosleđeni Savetu Evrope i brojnim partnerima u oblasti demokratije i demokratskog upravljanja, imao sam prilike i da razgovaram sa šeficom stalne misije Republike Srbije pri SE Aleksandrom Đurović o daljim planovima misije u cilju proaktivnog delovanja Srbije u evropskim institucijama. Kontakte koje sam ostvario tokom posete Strazburu, Pokret za Novo društvo namerava da stavi u službu davanja doprinosa daljeg razvoja naše lokalne sredine, a i šire, naveo je Mišković.

Nenad Mišković i Aleksandra Đurović

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh