I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za period od 9 do 16. novembra

OVAN

Ono što će obeležiti ovu sedmicu, a što je najvažnije u godini, je direktno kretanje Marsa u subotu. Dakle, vaš vladar izlazi iz višemesečnog ograničavajućeg perioda. Kako je i dalje u vašem znaku, možete ga iskoristiti za ispunjenje ciljeva, planova, obavljanje svih aktivnosti koje su bile u zastoju. Sačekajte drugu polovinu nedelje ako planirate potpisivanje ugovora, važne sastanke i rešavanje pravnih problema. Impulsivnost u odnosu sa suprotnim polom je prolazna a ako ste bez stalnog partnera moguća prolazna avantura ili ljubav na prvi pogled. Vitalnost raste.

BIK

Situacija na radnom mestu je prilično harmonična ili ste u periodu kada uživate u onome što radite. Dobijate podršku sa raznih strana, pretpostavljeni su vam naklonjeni, kao i mlađi saradnici. Početkom nedelje je aktuelna opozicija Venere sa Marsom što vas čini impulsivnim i na neki način dominantnim u pregovorima sa suprotnim polom. Uspeh vas čeka u javnim i pravnim poslovima. Društveni život je sve uzbudljiviji, srećete zanimljive ljude a na pomolu je i nova simpatija na radnom mestu ili kroz poslovne kontakte. Obratite pažnju na rad bešike i bubrega.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, menja znak u utorak. Delovaće na polje rada i svakodnevnih aktivnosti. Kako je od nedavno krenuo direktno, pravi je trenutak za reorganizaciju poslova, a čekaju vas i dodatna zaduženja. Ostvarićete plodne i konstruktivne odnose sa saradnicima, šefovima, a biće i predloga za poslovna putovanja. Uglavnom, dolazi do izražaja smisao za prilagođavanje i praktičnost u vanrednim situacijama. Uživaćete u zabavi, izlascima, udvaranju i naklonosti partnera. Lep ljubavni period za mlađe. Treba vam više odmora.

RAK

U nedelju je mlad Mesec u vašem polju kreativnosti. Iako je u znaku svog pada, dobri aspekti ukazuju na uspeh u nauci, umetnosti, filozoskim disciplinama. Pažnja će biti na podučavanju, prenošenju znanja ako se bavite obrazovanjem. Zbog dobre procene mogućnosti lako skrećete pažnju javnosti što je od prevashodne važnosti za političare i diplomate. Kontakti i pregovori sa starijim osobama, autoritetima mogu uticati na vaš rejting. Prilično ste vezani za porodicu, decu a većinu vremena provodite u svom domu. Više izlazaka u drugoj polovini nedelje ako ste slobodni. Rekreirajte se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sada ste u razdoblju zadovoljstva, entuzijazma zbog povoljnog aspekta između Sunca i Neptuna. Donosi uspeh u materijalnoj sferi, kroz finansijske špekulacije, neki vid rizika ili privatan biznis. Ipak, najviše se ispoljava kroz stvaralaštvo ako ste naklonjeni estetici, umetnosti, ali i duhovnosti. Biće prilike za kraća putovanja za sve koji se bave podučavanjem, pisanjem, marketingom. Naglašena je interakcija sa bliskom rodbinom, okolinom i prijateljima. Ne zanemarujte primedbe emotivnog ili bračnog partnera. Uživaćete u krugu porodice. Oprezno sa lekovima.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, menja znak od utorka. Njegovo direktno kretanje je ubrzalo rešavanje finansijskih problema. Sada ste u prilici da se pozabavite administracijom, papirologijom, računima, knjigovodstvom. Iako vas muče strahovi zbog nerešenih problema u prošlosti, nema razloga za brigu. Neko će vam pomoći u rešavanju svih nedoumica i sekretarskim poslovima ako ste neiskusni ili od nedavno zaposleni. Vikend je rezervisan za putovanje sa partnerom i manji predah od aktivnosti. Naklonjeni ste hedonizmu ali ne bi bilo loše da se okrenete zdravijem režimu ishrane.

VAGA

U utorak Merkur napušta vaš znak i prelazi u polje novca, materijalne sigurnosti. Odličan aspekt za poslove i ekonomiju. Sve što se odnosi na komunikaciju donosi prihode, dakle, trgovački poduhvati, izdavački, komercijalni, ali i bavljenje obrazovanjem, novinarstvom i srodnim oblastima. Inteziviraće se susreti sa autoritetima, potencijalnim ortacima i saradnicima u poslu. Dinamičan društveni život podrazumeva zanimljiva poznanstva, nova iskustva, udvaranja. Ako ste u dužoj vezi, ovo je period promena, iskušenja. Izbegavajte preteranu konzumaciju slatkiša.

ŠKORPIJA

U nedelju je mlad Mesec u vašem znaku a dan pre toga Mars kreće direktno. Direktno kretanje vašeg suvladara je  od izuzetne važnosti jer je mesecima ograničavao delovanje. Sada ste u mogućnosti da pokrenete nešto novo, okrenete drugi list ako ste bili u nedoumici šta da radite. To ne znači da ste sedeli skrštenih ruku, već da niste imali pravu viziju budućnosti ili vam je ona delovala maglovito. U utorak Merkur započinje tranzit prvim poljem što stavlja naglasak na komunikaciju. U ljubavi vas prati sreća ali ste tajnoviti za javnost. U dobroj ste formi.

STRELAC

Ovo je period povlačenja ili aktivnosti koje se odvijaju iza scene. Možda će vam prijati da radite sami, da vas niko ne ometa, ili ste u fazi istraživanja, studiranja, analiziranja posebnih tema. Idealno za psihologe, savetnike, za konsultacije ili dogovore koji podrazumevaju diskreciju. Neki će se pozabaviti specifičnim problemima,otkrivanjem tajni ili pravljenjem planova. U svakom slučaju, delovaćete nedokučivo, daleko za okolinu. Jedno prijateljstvo polako prerasta u ljubav. Senzitivni ste za potrebe ukućana i činite sve da uspostavite ravnotežu. Vodite računa o ishrani.

JARAC

Već od utorka sledi poboljšanje na finansijskom planu. Mogući su prihodi sa više strana ako se bavite privatnim biznisom. Većina se okreće timskom poslovanju, a biće i konstruktivnih dijaloga, susreta sa autoritetima, strankama, udruženjima, klubovima. Raste popularnost u javnosti a to podrazumeva dobijanje podrške koju odavno priželjkujete. Značajne promene očekujte na privatnom planu, porodičnom, ali i u vezi sa nekretninama. Radove u kući privodite kraju što će uticati na smirivanje tenzije između vas i partnera. Jačajte imunitet.

VODOLIJA

Obim poslova se od utorka povećava. Najverovatnije da ćete biti razapeti na nekoliko strana, raditi istovremeno više poslova ili nešto što se međusobno dopunjuje. Zadovoljićete svoju potrebu za dokazivanjem što može doneti i popularnost u javnosti. Krajem nedelje možete zaključiti novi ugovor ili započeti projekat od šireg društvenog značaja. Direktno kretanje Marsa utiče na komunikaciju, pojačava impulsivnost, nestrpljnje, pa povedite računa kako vozite. Neki će sa dragom osobom otuputovati na par dana i uživati u nesvakidašnjim avanturama. Nemir.

RIBE

Lep aspekt Neptuna sa Suncem možete iskoristiti za ispoljavanje svojih kreativnih talenata. Dolazi do izražaja maštovitost, intuicija, ali i sklonost inovacijama. Ipak, za većinu je ovo period kada im idu od ruke finansijski poslovi, transakcije, ulaganja. Krajem nedelje, direktno kretanje Marsa ubzrava rešavanje svih problema vezanih za materijalnu sigurnost. Dakle, vraćanje dugova i svega što vas je ograničavalo u pogledu novca. Nikako da se opustite i posvetite emotivnom partneru ali  uskoro očekujte pozitivne promene. Više spavajte.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh