I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. januara

OVAN – U ovom periodu Mars je u zanimljivim aspektima.Većinom su povoljni, osim sa Saturnom koji ukazuje na probleme u komunikaciji sa starijim osobama. Takođe sa autoritetima, eventualno, konzervativnim strujama ako ste naklonjeni politici.Izbegavajte polemike ili poslovne aranžmane vezane za mašinstvo, inženjering, vojsku.Ipak, imate sreće kada je reč o transakcijama, finansijama, ako poslujete sa inostranstvom i stranim firmama.Upliv Jupitera i Venere donosi optimizam ,uživanje u ljubavi,udvaranje, zabavu i prijatne susrete.Sklonost glavobolji ili problemima sa zubima.

BIK – Sunce ima odličan uticaj na karijeru i vaš status.Pre svega, podrazumeva usmerenost ka cilju, puno rada, aktivnosti i sklonost dokazivanju.Bitan je za rukovodioce, šefove, autoritete u javnim profesijama. Biće susreta i usaglašavanja sa ljudima čiji se profesionalni interesi prepliću sa vašim.U prilici ste da kroz podršku obezbedite značajna finansijska sredstva za projekte od šireg društvenog značaja, ili neki vid sponzorstva.Prilično ste zadovoljni svojim bračnim i emotivnim životom.Ako ste mlađi, uživaćete u strastvenim susretima ili novoj ljubavi.Budite umereniji u jelu i piću.

BLIZANCI – Merkur, vaš vladar, u četvrtak menja znak.Zajedno sa Suncem deluje na polje inostranstva, dalekih putovanja, obrazovanja.U prilici ste da poslovno otputujete, učestvujete na nekoj konferenciji,simpozijumu. Uspeh možete ostvariti u nauci, sportu, stvaralaštvu, privatnom biznisu,spoljnoj trgovini,izdavaštvu, poslovima koji su u vezi sa medicinom, zakonom, sudstvom.Venera i Jupiter u polju partnerstva obezbeđuju javnu podršku a imaju i blagotvoran uticaj na bračne odnose.Zanimljivi ste za suprotni pol i lako osvajate.Nemir.

RAK – Početkom nedelje je pomračenje Meseca na koje možete biti osetljivi.Deluje na oblast novca, pa ste možda u iskušenju da potrošite više nego što ste planirali.Svakako, povedite računa o tome da ne pređete granicu budžeta.Za neke ovo može biti  signal za nestašicu ili će biti prinuđeni da se odreknu realizacije planova zbog nedostatka sredstava.Sačekajte drugu polovinu nedelje jer će se sve razrešiti kako se samo poželeti može.Nećete se pokajati ako bračnom partneru prepustite rešavanje tekućih problema.Simpatija kroz poslovne kontakte ako ste slobodni.Rekreirajte se.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV – Početkom nedelje je Lunarno pomračenje u vašem znaku.Stavlja akcenat na porodične odnose,ili će uticaj žena, roditelja ,biti od prevashodnog značaja u kreiranju budućnosti.Sunce je promenilo znak i sada je u kući partnerstva, javnosti.Merkur se pridružuje ovom aspektu od četvrtka pa ćete biti okupirani brojnim aktivnostima ,susretima,sastancima.Osetićete naklonost moćnih , uticajnih ljudi, novinara, pedagoga, intelektualaca, profesora.Komunikacija sa bračnim partnerom je sve bolja.Izuzetno lep ljubavni period za mlađe.Obratite pažnju na cirkulaciju.

DEVICA – Merkur od četvrtka menja znak i u narednom periodu deluje na polje rada. Tako ćete se više usmeriti na svakodnevne obaveze ,organizaciju poslova i konsultacije sa potčinjenima, saradnicima ili šefovima.Dobar aspekt za uslužne delatnosti, sve što ima veze sa trgovinom, administracijom,  sitnim popravkama, zanatskim poslovima.Bitno je da sredinom nedelje izbegnete bilo kakve transakcije dok je Merkur na poslednjim stepenima znaka.Najbolje se osećate u krugu porodice ili sa emotivnim partnerom ako ste slobodni.Psihosomatske smetnje.

VAGA – Venera  je u polju komunikacije i donosi uspeh kroz organizaciju poslova koji se ostvaruju brojnim kontaktima i poznanstvima.U prvom planu su informacije, transport, kraća putovanja razna saopštenja, menadžment, regulisanje papirologije, dokumenata.Povoljno je za obrazovanje, prenošenje znanja, za studente, profesore, za konsultante i sve koji izučavaju određene teme.Merkur sredinom nedelje prelazi u peto polje kreativnosti i zabave, što će vas usmeriti ka izlascima, provodu i ljubavi.Možda vas privuče mlađi partner.Imunitet raste.

ŠKORPIJA – Tranzit Sunca kroz polje intime unapređuje privatan biznis.Dobar aspekt za rešavanje pitanja vlasništva, nasledstva ili kupovinu stana, zemljišta, iznamljivanje lokala i slično.U svakom slučaju, ekonomska pitanja su od suštinske važnosti. Kako je Mars i dalje u kući posla, izuzetno ste vredni, aktivni,  nemate ni trenutak predaha.Sve to daje odlične finansijske rezultate, posebno ako poslujete sa inostranstvom.Druga polovina nedelje je pogodna za dogovore sa ostalim članovima porodice, naročito decom.Izuzetno ste strastveni i zaljubljeni.U top formi ste.

STRELAC – Većina je naklonjena sportu, poslovima koji podrazumevaju kretanje, kreativnost i ispoljavanje stvaralačkog potencijala. Druga polovina nedelje donosi promene kada je reč o komunikaciji. Merkur će vas podstaći na učenje, istraživanje, intelektualne poslove, administraciju ali i kraća putovanja. Donosi  uspeh u učenju, pisanju, primanju i slanju informacija.Možda će se pojačati interakcije sa bliskom rodbinom i prijateljima.Raspoloženi ste za zabavu, flert, nova poznanstva, sve što vam širi vidike.Zaljubljivost.Puni ste energije.

JARAC – Sunce je promenilo znak i deluje na finansije. Od četvrtka i Merkur napušta vaš znak, tako da će fokus biti na materijalnoj sigurnosti.Aspekti su povoljni za nove poslove, trgovinu,igre na berzi, saradnju sa velikim kompanijama.S obzirom da su Venera i Jupiter u polju tajni,možete imati uspeha u  pravnim i advokatskim poduhvatima i preduzetništvu.Obratite pažnju na komunikaciju sa starijim osobama, naročito članovima porodice zbog izazovnog aspekta Marsa i Saturna.Skloni ste tajnim i idealiziranim ljubavima.Problemi sa zglobovima.

VODOLIJA – Sunce je u vašem znaku a u četvrtak mu se pridružuje i Merkur.To najavljuje period ispunjen mnoštvom aktivnosti, interesovanja, susreta, sastanaka, putovanja.Amibiciozni ste, puni samopouzdanja i spremni za realizaciju novih projekata.Neće izostati naklonost moćnih, uticajnih ljudi, ako zatražite podršku.Finansijski ste ojačali što može biti signal za investicije.Izbegavajte vraćanje u prošlost i konfrontacije sa konzervativnim strujama ako se bavite politikom.Odnos sa emotivnim partnerom je na zavidnom nivou.Šetajte.

RIBE – Za vas ništa nije nemoguće u ovom periodu.Sa Venerom i Jupiterom u polju karijere, prate vas srećne okolnosti a od vas zavisi da li ćete ih prepoznati.Većina se odlično snalazi u  velikim projektima ili poslovima sa inostranstvom.Odlično ako se bavite turizmom, marketingom, medijima,stvaralaštvom,pravnim poslovima.Takođe, veleprodajom i krupnijim biznisom.U drugoj polovini nedelje su akuelne  konsultacije, pisanje ili poverljivi razgovori.Na neki način privlačite pažnju drugih, suprotnog pola i nikoga ne ostavljate ravnodušnim.Blistate!

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh