I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. decembra

OVAN

Ova nedelja je specifična za sve nas zbog važnih planetarnih dešavanja. Saturn u četvrtak, a Jupiter u petak menjaju znak i prelaze u vaše polje ciljeva, planova, prijatelja, prihoda od karijere. Do sada su uticali na karijeru, što znači da dolazi do preokreta u toj oblasti. Nekima donosi promenu saradnika, posla, možda mesta boravka. Balansiraćete između želje za nezavisnošću, revolucionarnih ideja do humanih težnji i rada u velikim organizacijama. Porodični odnosi su sve bolji a planirate i zajedničko putovanje ili kraći odmor, zimovanje. Sklonost povredama zglobova.

BIK

Venera, vaš vladar, menja znak u utorak. U narednom periodu popravlja finansijsku situaciju, pa se možete nadati poklonima, materijalnoj stabilizaciji ako ste u nekom partnerstvu, ortakluku. Saturn i Jupiter prelaze u vaše polje karijere što je jasan signal za korenite promene. Ukazuju na prilike za napredovanje, uspinjanje društvenom lestvicom, pod uslovom da ste na rukovodećoj poziciji ili se bavite politikom. Prilično ste selektivni kada je reč o izboru partnera. Sreća vas prati ako ste u braku ili dužoj emotivnoj vezi. Vitalnost je sve bolja.

BLIZANCI

Raspoloženi ste za timski rad i sklapanje poslovnih veza u čemu ćete biti vrlo uspešni. Od utorka je Venera u opozitnom znaku što je povoljno za javne poslove, reklamu, taktičko posredovanje, rešavanje pravnih problema. Donosi uspeh u pregovorima sa starijim osobama, autoritetima, intelektualcima. Dobra organizacija biće od presudnog značaja ako radite više poslova odjednom ili nešto što je povezano sa kraćim putovanjima. Popularni ste u javnosti, društvenim krugovima ali i kod suprotnog pola. Uživaćete u pažnji drage osobe a moguća i nova ljubav. Jačajte imunitet.

RAK

Druga polovina nedelje donosi krupnije promene u partnerskim vezama, i javnim poslovima. Saturn i Jupiter napuštaju vaše polje partnerstva, tako da će delovati na finansije, nasleđe, ili vas usmeravati na ozbiljnije teme. Krajnje je vreme da raskrstite sa prošlošću, dugovima, problemima koji se vuku dugi niz godina. Pre svega, ako ste sa nekim u ortakluku ili još uvek nemate jasno definisane porodične odnose. Opada tenzija u braku što će vas dodatno stimulisati da se pozabavite sobom i stvarima koje ste zapostavili. Obratite pažnju na cirkulaciju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Dinamičan period za mnoge. Početkom nedelje je totalno pomračenje Sunca, vašeg vladara, a u drugoj polovini Saturn i Jupiter prelaze u opozitni znak. Tokom naredne godine utiču na polje partnerstva i javnih odnosa. Kako se radi o kontradiktornim planetama budite obazrivi u gore pomenutim oblastima. S jedne strane, postoji ograničenje, odnosno,  neophodno je da se oslobodite svega što se do sada pokazalo kao pogrešno ili gubljenje vremena. A sa druge strane, imate šanse da pronađete sreću u braku ili partnera kakvog ste sanjali. U dobroj ste formi.

DEVICA

Za vas će tranzit Saturna i Jupitera kroz polje svakodnevnih obaveza i poslova značiti promenu radnog okruženja. Počev od saradnika, pa sve do ambijenta, uređenja poslovnog prostora. Neki će menjati poslodavca, posao, firmu u kojoj su do sada radili. Imate dobrih šansi za započinjanje karijere u državnoj službi ili za bavljenje dugoročnim privatnim biznisom. To podrazumeva stavljanje tačke na sve što ste do sada radili i da krećete od nule. Od utorka se možete opustiti u krugu porodice jer ćete najviše vremena provoditi sa partnerom i decom. Proverite krvnu sliku.

VAGA

Od utorka Venera, vaš vladar, menja znak. Delovaće na polje komunikacije u pozitivnom smislu. U prvom planu će biti saradnja sa drugima, razmena informacija, ideja, korespodencija, sklapanje ugovora, dogovora. Favorizuje pisce, umetnike, stvaraoce, sve koji su kreativni ili se dobro izražavaju. Neki će uživati u kraćim putovanjima, interakciji sa rodbinom i prijateljima. Saturn i Jupiter napuštaju vaše polje intime i porodice u drugoj polovini nedelje. To donosi olakšanje, manje obaveza a više uživanja u onome što volite. Pozitivne promene u ljubavi. Krećite se što više.

ŠKORPIJA

Venera napušta vaš znak od utorka tako da će imati upliva na zarade, materijalnu sigurnost. Donosi poklone, iznenadne dobitke, ali i poslovne kontakte u kojima ćete uživati. Pre svega, ako ste kreativni, sarađujete sa inostranstvom ili putujete. Krupnije promene mogu osetiti privatnici jer Saturn i Jupiter prelaze u vaše polje doma i porodice. Možda ćete se više baviti nekretninama, zaostavštinom, nasleđem i problemima vezanim za prošlost. Nije isključeno preuzimanje odgovornosti za starijeg člana porodice. Osetljivi ste na sve što se tiče porodice. Više se opuštajte.

STRELAC

Nedelja je započela totalnim pomračenjem Sunca i prelaskom Venere u vaš znak. Od četvrtka se oslobađate finansijskih problema i zastoja u poslu jer Saturn i Jupiter napuštaju polje zarada. Delovaće na komunikaciju, transport, putovanja, učenje i studiranje. Izvesne su promene u toj oblasti a neki će menjati školu, okolinu, ili poslove. Kao da vas neće držati mesto, ali je neophodno da razmislite o svojim ciljevima i prioritetima. Društveni život je u usponu, pa ćete se okrenuti izlascima, zabavi. Nova ljubav ako ste usamljeni. Odlično se osećate.

JARAC

U četvrtak Saturn a u subotu Jupiter napuštaju vaš znak. Njihov upliv će biti dominantan u oblasti zarada, finansija, materijalne sigurnosti. Kako je reč o kontradiktornim uticajima, budite spremni na prilagođavanje. Pre svega, završite sve što je neophodno, vezano za prošlost i onda krenite da gradite nešto novo. Biće to  godina zarada ali i štednje.  Možda ste u fazi kada planirate svoju budućnost u čemu ćete biti vrlo uspešni. Venera  ukazuje na tajne susrete, ljubavi ili da uživate u izolaciji sa dragom osobom, daleko od očiju javnosti. Slabija cirkulacija, ako ste tome skloni.

VODOLIJA

Vaš znak je u centru pažnje zbog tranzita dve značajne planete, odnosno Saturna i Jupitera u drugoj polovini nedelje. Saturn će delovati u narednih dve ipo godine a Jupiter oko godinu dana. Oni su pokazatelji promena i značajnih dešavanja a retko se dešava da su u konjukciji, odnosno paru. Imaju suprotno dejstvo, odnosno jedna planeta pruža obilje a druga ograničava, oduzima. U pozitivnom smislu, možete iskoristiti njihov upliv za oslobađanje od svega što je suvišno, što vas sputava, ograničava, da bi izgradili nešto novo, što će vas usrećiti. Uživaćete u društvu prijatelja i drage osobe. Proverite rad srca.

RIBE

Naglašeno polje karijere ukazuje na dinamičan period i uživanje u onome što radite. Venera ima lep upliv na poslovne odnose što nekima donosi popularnost, lako postizanje kompromisa ako se bavite diplomatijom, umetnošću ili zavisite od javnog mnjenja. Na neki način se oslobađate tereta prošlosti jer Saturn i Jupiter napuštaju polje ciljeva. Do sada su ograničavali timsko poslovanje, društveni život, a na neki način i finansije. Sada to ostavljate iza sebe. Optimista ste i uvek očekujete najbolje, pa tako i u ljubavi. Partner vas neće razočarati. U top formi ste.

Piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh