I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za period od 10. do 17. aprila

OVAN

Pun Mesec u opozitnom znaku je u utorak. Kako deluje na javne i partnerske odnose, obratite pažnju na komunikaciju. Možete biti preosetljivi na utisak koji ostavljate na druge, naročito one koje smatrate autoritetima. Iskoristite odličan aspekt Marsa i Plutona za prevazilaženje problema.Većini donosi uspeh i mogućnost ostvarenja velikih ciljeva.U svakom slučaju, skloni ste ulaganju većeg truda na području sporta ili honorarnih poslova. Dominirate u odnosu sa bračnim partnerom ali vam to odgovara. Ravnoteža tela i duha je za vas najvažnija.

BIK

Ovo je period kada se bavite praktičnim stvarima a naročito finansijama i ekonomijom. Retro Merkur u vašem znaku utiče na komunikaciju sa okolinom i putovanja. Možda ste prinuđeni da nešto ponavljate, ispravljate greške u poslu. Proveravajte informacije i vesti koje stižu do vas, a obratite  pažnju i a papirologiju, šta potpisujete. Izvesni su poverljivi razgovori ili ćete često biti u nedoumici kome da verujete. Više izlazite, družite se sa onima koje volite, uživajte sa partnerom. Ako ste usamljeni, strpite se još neko vreme. Proveravajte rad hormona.

BLIZANCI

Vaš vladar Merkur je u povratnom hodu i u polju tajni, izolacije. Za većinu je ovo idealna prilika da se udalje od svakodnevnice i posvete ozbiljnim istraživanjima. Dakle, studiranje, učenje, pisanje, duboke analize i rešavanje zamršenih situacija, zagonetki. Na objektivnom nivou, aspekt često remeti koncentraciju, pa otuda greške, zaboravljanje, gubitak dokumenata. Imajte u vidu da do kraja meseca može biti odlaganja ili nepredviđenih situacija. Emotivne nedoumice možete rešiti otvorenim razgovorom sa partnerom. Sklonost promuklosti.

RAK

Početkom nedelje je pun Mesec koji utiče na vaš privatan život ali i karijeru. Sada ste u fazi kulminacije, kada nešto privodite kraju, podvlačite crtu. Možda ste pod pritiskom ili teško uspostavljate balans između javnog i privatnog života. Ipak, za većinu je ovo period uspeha naročito na finansijskom planu, za privatnike, biznismene i one koji se bave modernim zanimanjima. Zastoj je moguć u realizaciji složenijih ciljeva, ako zavisite od drugih, prijatelja ili ste deo tima. Opterećenost obavezama može vas privremeno udaljiti od drage osobe. Relaksirajte se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Pun Mesec ima uticaja na vaše polje komunikacije, naročito sa ženama. Donosi uspeh u studiranju, učenju, intelektualnim poslovima. Merkur ima upliv na status i karijeru a kako je u povratnom hodu, može doneti određene promene. Važna je procena situacije, ljudi, jer aspekt ponekad ukazuje na tajne i moguće greške. Česta su odlaganja u poslu, dogovorima, iznenađenja od strane saradnika ili ortaka. Ipak, imate dovoljno snage da se izborite sa svim mogućim izazovima. Vikend iskoristite za lep provod sa dragom osobom ili prijateljima. Više vežbajte.

DEVICA

Merkur, kao vaš vladar, je retrogardan tako da ste često u situaciji da menjate odluke i mišljenje. Ima uticaja na poslove u inostranstvu, putovanja, studiranje. Odnosi sa strancima su intezivirani ali proveravajte papirologiju, račune, dokumenta, jer su moguće greške ili manji gubici. Odlično se snalazite u tajnim poslovima, istraživanjima, svuda gde se očekuje diskrecija i dobra analiza. Venera ima dobar upliv na odnos sa bračnim partnerom ali i na društveni život, od subote. Možda ste nešto tromiji, sporiji nego obično. Više spavajte.

VAGA

U utorak je pun Mesec u vašem znaku. Stavlja akcenat na lične želje, nade i odnos sa drugima. Ukazuje na zanimljiv poslovni period ili završetak nekog projekta. Jedna faza se zaokružuje i sada možete da se distancirate ili opustite. Naglašava društveni život, okupljanja, okruženost masom sveta. Sunce u kući partnerstva ukazuje na važne susrete sa autoritetima. Nisu isključeni iznenadni preokreti, promene mesta boravka, inovacije ili reforme. Neki su naklonjeni odlasku na odmor sa partnerom. Oslonite se na savete drage osobe. Uživajte u kretanju.

ŠKORPIJA

Prilično ste strastveni u javnim diskusijama i polemikama. Mars u sedmom polju naglašava dominaciju nad drugima, sklonost nametanju volje i predvodničke sposobnosti. Ipak, poželjno je da birate reči, šta izjavljujete, potpisujete. Retro Merkur može odložiti potpisivanje ugovora, ili prolongirati sudske procese. Uslaglašavanje sa ortacima u poslu je složenije nego što ste mislili, ali to vas neće obeshrabriti. Emotivni partner se povinuje vašim željama a to deluje čarobno na međusobno slaganje. Regulišite cirkulaciju i krvni pritisak.

STRELAC

Radna groznica vas ne napušta. Ovo je period kada ste spremni na prekovremene poslove, honorarni rad ili čak da nekog zamenite ako je to neophodno. Većina se odlično snalazi u poslovima gde se pružaju usluge ili je neophodna izuzetna fizička spremnost. Sreća vas prati i na finansijskom planu. Sunce u kući kreativnosti je idealno za sve koji poslovno sarađuju sa inostranstvom. Izvesna su putovanja i važni  projekti sa strancima. Najbolje se osećate kod kuće, u krugu porodice i sa onima koje volite. Zadovoljni ste a samim tim vitalni.

JARAC

Pun Mesec u kući karijere i statusa donosi prosperitet i uspeh. Ispunjavaju se vaša očekivanja, a mnogi od vas privode kraju velike projekte. Mars u kući kreativnosti je idealan za sportiste, rekreativce, sve koji upravljaju fitnes centrima i mestima za zabavu. Izbegavajte, do kraja meseca, finansijske špekulacije, ulaganja i poslove sa nekretninama. Dakle, nije idealan period za rizike. Sada ste pod uticajem porodice i nastojite da uskladite odnose sa bračnim partnerom i decom. Mlađi su skloni zabavi i zaljubljivanju. Vitalnost je sve bolja.

VODOLIJA

Većina planeta je u vašem prvom kvadrantu tako da ste usmereni na privatnost. Dosta ste poslovno vezani za kuću ili većinu toga obavljate u privatnom aranžmanu. Pažnja je usmerena i na kontakte sa neposrednom okolinom, kraće puteve i na razmenu informacija. Mogući su neplanirani putevi i nova poznanstva. Učenje, pisanje, čitanje je nešto  što vas ispunjava. Retro Merkur podrazumeva izbegavanje rizika, posebno ako planirate veće kupovine. Odnos sa ukućanima i bliskom rodbinom je inteziviran. Ljubav na daljinu. Naučite da se opuštate.

RIBE

Dobro se prilagođavate novonastalim promenama. Retro Merkur u polju komunikacije usporava administrativne poslove. Pažljivo proučavajte papirologiju, dokumenta, račune. Može doprineti rasejanosti, pravljenju grešaka ili lošoj proceni ljudi. Više se konsultujte sa onima u koje imate poverenja. Svakako, oprez je neophodan u saobraćaju, rukovanju  vozilom, sa tehnikom. Odnos sa bliskom rodbinom je intezivniji nego obično ili će imati uticaja na vaše odluke. Emotivni život je u drugom planu. Sklonost alergijama.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh