I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za period od 26. marta do 2. aprila

OVAN

Interesantan period za jači pol, političare, sve koji su na visokim pozicijama u društvu. Konjukcija Marsa i Saturna može uneti nesklad u svakodnevni život ali pod uslovom da se rigorozno držite svojih stavova. Oprez je neophodan ako poslujete sa vojskom, policijom, inženjerima, starijim osobama, autoritetima. S druge strane, možete biti izuzetno uspešni u sportu. Krajem nedelje Venera deluje pozitivno na finansije. Očekujte dobitke i poklone. Uživaćete u ljubavi i naklonosti emotivnog partnera. Mogući problemi sa donjim delom leđa.

BIK

Kako većina planeta tranzitira vaše polje tajni, delujete povučeno, nezainteresovano. Aspekti su odlični za umetnike, pisce, kreativce, sve koji se bave istraživačkim radom, konsultacijama ili poslovima koji iziskuju veći stepen koncentracije. Od subote Venera prelazi u svoje sedište, vaš znak. Popravlja raspoloženje, a uticaće i na društveni život. Biće zanimljivih susreta, novih poznanstava, ne samo poslovnih već i emotivnih. Uspostavlja se ravnoteža u ljubavnim i bračnim odnosima. Ako ste slobodni, moguća je ljubav na prvi pogled. Proverite rad hormona.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, je retrogardan sve do sredine aprila. Tokom ove nedelje može vas podsetiti na događaje koje bi najradije zaboravili. Društveno ste aktivni, spremni na kompromise, dogovore, razmenu mišljenja, ali nikako da se oslobodite ozbiljnijih tema. Možda će se pogoršati uslovi za pregovore oko novih poslovnih aranžmana ili rešavanje finansijskih problema. Budite oprezni u davanju izjava, kritika i pravnim stvarima. Ipak, uživaćete u društvu onih koji su vam dragi a na pomolu su i tajni susreti. Posvetite više pažnje aktivnostima koje podižu raspoloženje.

RAK

U subotu je pun Mesec u vašem polju privatnosti. Ukazuje na kulminaciju, privođenje kraju nekog posla, posebno ako se bavite privatnim biznisom. Utiče na status ali i na rešavanje porodičnih pitanja.Većina planeta deluje na karijeru, tako da ste usmereni na obavljanje značajnih poslovnih aktivnosti. Budite oprezni u javnoj komunikaciji, sudskim procesima, jer Mars otežava kompromise. Bračni partner dominira ili je u periodu kada mu je neophodna vaša podrška. Vikend je zanimljiv za provod, izlaske, nova poznanstva ako ste slobodni. Izbegavajte stres.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sunce je u izazovnim aspektima sa Marsom i Saturnom. Budite spremni na kompromise sa saradnicima, autoritetima, onima koji su na vlasti. Ako se bavite privatnim biznisom, proveravajte račune, papirologiju, ispravnost tehničkih uređaja, vozila. Krajem nedelje Venera deluje na  karijeru i donosi prijatne kontakte sa ženama. Čini vas popularnim,uspešnim u pregovorima, posebno ako se bavite diplomatijom, umetnošću ili pravnim poslovima. Moguća je ljubav kroz poslovne kontakte ako ste bez stalnog emotivnog partnera. Kontrolišite krvni pritisak.

DEVICA

Retrogardni Merkur deluje na oblast finansija. Usmerava na rešavanje ozbiljnijih problema vezanih za transakcije, osiguranje, poreze, kredite ili nasleđe. Bitno je da izbegavate rizične poteze, veća zaduživanja i oslanjanje na neproverene saradnike. Možda će od pomoći biti savet pravnog lica ako se bavite nekretninama. U ovom periodu se odlažu putovanja, dogovori i sve aktivnosti koje podrazumevaju korenite promene. Od subote ulazite u lep ljubavni period. Slobodni su u prilici da upoznaju osobu koja je poslovno vezana za putovanja. Imunitet raste.

VAGA

U subotu je pun Mesec u vašem znaku. Istovremeno, Venera menja znak i tranzitira oblast finansija. U pozitivnom smislu, dobijate verbalnu ili materijalnu podršku drugih ljudi. Mogući su dobici kroz ortakluke, udruživanje, partnerstvo, neki vid sponzorstva. Bavljenje nasleđem može biti prioritet, bankarske operacije, dobijanje kamata i sve što se odnosi na bračnog partnera. Dakle, profit je izvestan preko njega ili kroz zajedničke poslove. Ako ste slobodni, otvaraju se mogućnosti za sklapanje intimnijih prijateljstava ali i strastvenih ljubavi. Kontrolišite unos šećera.

ŠKORPIJA

Mars ,vaš vladar, je snažan ali u izazovnim aspektima tako da ispoljavate nestrpljenje. Komunikacija je otežana, uspostavljanje kompromisa, pa sa savetuje krajnji oprez u donošenju zaključaka kod potpisivanja ugovora. Mogu vas iritirati propusti saradnika, njihova sporost, neispunjavanje dogovora i slično. Krajem nedelje,Venera  menja znak tako da će delovati na javne i partnerske odnose. Uživaćete u društvenim kontaktima, pažnji suprotnog pola a lakše ćete uspostaviti harmoniju sa dragom osobom. Budite oprezni u saobraćaju i proveravajte ispravnost vozila.

STRELAC

Ovo je nešto naporniji poslovni period jer se ne odvija sve kako ste zamislili. Okolnosti su takve da na njih trenutno ne možete da utičete. Po prirodi ste fleksibilni, optimista, pa to neće biti naročito stresan period za vas.Već od subote možete da računate na podršku saradnika, autoriteta, kada Venera pređe u oblast rada i svakodnevnih obaveza. Uživaćete u pružanju usluga, posebno ako vaš posao podrazumeva bavljenje umetnošću i lepim stvarima. Simpatija na radnom mestu ako ste slobodni. Biće lepih susreta, zabave i sportskih aktivnosti. Regulišite ishranu.

JARAC

Možda se suočavate sa pritiscima sa raznih strana. Mars pruža obilje energije ali je neophodno konstruktivno kanalisanje. Na neki način ste dominantni, lako namećete svoje ideje, stavove, što je idealno za lidere, političare. Takođe, ako se bavite sportom. Možete lako postići uspeh  ako se budete pridržavali proverene taktike. Krajem nedelje se otvaraju vrata uspeha u mnogim oblastima, a naročito u privatnom biznisu.Venera ima blagotvoran uticaj na ljubav, emotivne odnose. Iznenadan strastveni susret sa osobom koja vam je značila u prošlosti. Krećite se.

VODOLIJA

Iako, na prvi pogled, sve izgleda sjajno, nekako ste nezadovoljni. Mars u polju tajni ukazuje na skrivene probleme, nešto što vas sputava već duži period. Naglašeno je polje komunikacije tako da je prepiska u prvom planu, papirologija, internet, primanje i davanje informacija. Ipak, ne otkrivate svoje planove drugima ili ste u fazi kada se preispitujete. Venera u subotu menja znak i uticaće na porodične odnose. Uživaćete u krugu onih koji su vam najbliži. Popravlja raspoloženje, a podstiče strastvenost. Promenite rutinu ako se osećate sputano.

RIBE

U prvom planu je timski rad, organizacija poslova, sprovođenje reformi  ili novih metoda. Izazovni aspekti, donekle, ometaju planove što vas izabacuje iz takta. Nisu isključeni finansijski problemi, iznenadni troškovi, ali to ne bi trebalo da vas brine. Uglavnom, prihodi su izvesni sa više strana. Krajem nedelje lepi vesti i uspostavljanje saradnje koja će imati dalekosežne posledice na vašu karijeru. Venera u kući komunikacije doprinosi boljem razumevanju sa okolinom i bliskom rodbinom. Moguće nove ljubavi za mlađe i kraća putovanja. Relaksirajte se.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh