I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za period od 16. do 23. marta

OVAN – U petak Sunce otpočinje tranzit vašim znakom.Jača volju, hrabrost, entuzijazam i deluje podsticajno na sve koji rukovode.Neki će se baviti organizacijom poslova, a može se ukazati prilika za preuzimanje krupnijih ili dugoročnijih obaveza nego što ste ih ranije imali. Uglavnom, u sve što budete radili ulagaćete maksimum energije, posebno u aktivnostima koje su na neki način tipično muške.Sve je podređeno karijeri, ambicijama, ali ne zapostavljate emotivnog partnera.Vikend iskoristite za opuštanje i uživanje kraj drage osobe.U dobroj ste formi.

BIK – Poslovna situacija se menja već početkom nedelje.Akcenat je na timskom radu, dogovorima, posebno ako ste vezani za neku organizaciju, zavisite od veće grupe ljudi.Do vas stižu različite informacije što može uticati na taktičnost, postizanje kompromisa.Poželjno je da se pripremite na vreme jer će krajem nedelje Saturn promeniti tok karijere.U prvom redu ako se bavite politikom ili ste na nekoj odgovornoj funkciji.I na emotivnom planu ima dosta oscilacija, promena,neuobičajenih susreta.Držite se uobičajene rutine i budite u svemu umereni.

BLIZANCI – Merkur, vaš vladar, od ponedeljka menja znak.Njegov uticaj osetiće se u oblasti karijere i statusa.Prvenstveno, ako se bavite intelektualnim poslovima, administracijom, politikom, obrazovanjem,aktivnostima koje podrazumevaju javni život.Možda ćete biti razapeti na više strana jer, inače, uživate u promenama.Kako se odlično snalazite u suočavanju sa izazovima, lako možete skrenuti pažnju na sebe.Emotivni život ljubomorno čuvate od uticaja sa strane.Uživaćete u intimnim trenucima sa dragom osobom.Jačajte imunitet jer ste podložni infekcijama.

PerSu marketi

RAK – Mesec je u poslednjoj fazi , pa imate utisak da ste na izmaku snaga.U ovom periodu se prilagođavate okolnostima, odnosno tempu koji diktiraju drugi.Od petka se menja situacija na poslu, posebno ako ste na rukovodećoj poziciji ili autoritet u nekoj oblasti.Vodite računa o tome šta javno izjavljujete ,kako se ophodite prema starijim osobama i onima od kojih zavisite.Fokusiraćete se na ozbiljnije teme, pravne stvari,finansije.Negujte prijateljstvo sa osobom koju ste nedavno upoznali jer ima izgleda da preraste u nešto mnogo više.Ne dozvolite da vas bilo šta izbaci iz takta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Sunce, vaš vladar, menja znak u petak.Biće u znaku svoje egzaltacije ,što je značajno ako ste u ulozi predvodnika.Aspekt je povoljan za privatan biznis, sve aktivnosti gde samostalno odlučujete i zanatstvo.Dobar aspekt sa Saturnom pruža podršku starijih osoba od kojih dobijate korisne savete .Pripremite se za promene koje mogu uticati na ortakluke, udruživanje i partnerstva koja su do sada bila aktuelna.To se odnosi i na emotivne i bračne odnose.Ako ste do sada bili usamljeni, može vas privući osoba koja se razlikuje po godinama.Vitalnost raste.

DEVICA – Merkur, vaš vladar, menja znak početkom nedelje.Povoljan je za sve poslove koji se odvijaju pred očima javnosti, za pravne konsultacije,dogovore sa potencijalnim saradnicima.Ipak, ovaj period nije naklonjen potpisivanju konačnih ugovora i dokumenata.S druge strane, nadajte se finansijskom dobitku, nasleđu ili ćete biti u situaciji da upravljate novcem drugih ljudi, partnera.Neki će se fokusirati na dugoročne projekte.Privlače vas različite osobe, posebno mlađe ali i neko s kim imate odličnu komunikaciju.Strastveni susret ako ste slobodni.Respiratorni problemi.

VAGA – Fokusirani ste na ozbiljne teme i aktivnosti. Druga polovina nedelje podrazumeva više kontakata,okrenutost javnosti ,sklapanje sporazuma, savezništva ili udruživanje sa istomišljenicima.Neki su posvećeni privatnim poslovima, radu kod kuće ili stvaralaštvu.Ipak, svesni ste da se nešto menja iz korena i da je neophodna adekvatna priprema.Savet starije osobe ili autoriteta može biti od pomoći ako ste zainteresovani za promene.Odnos sa bračnim partnerom je harmoničan.Maštate o ljubavi,putovanjima, provodu ako ste mlađi.Imate moć regeneracije.

ŠKORPIJA – Prilično ste nemirni, nestrpljivi i ne trpite ograničenja.Stalo vam je do ostvarenja ciljeva, u čemu, uglavnom, uspevate.Kako je Mars, vaš vladar, još uvek u polju komunikacija,nastojite da svoje ideje prenesete na druge.Uglavnom, stalno ste u pokretu,pišete,vozite, čitate, predajete ili prenosite informacije drugima.Moguće su pravne konsultacije ili posete militantnim ustanovama.Neke restrikcije mogu uticati na porodičan i emotivni život.Lep ljubavni period za mlađe podanike znaka.Proveravajte ispravnost vozila.

STRELAC – Poslovna groznica vas ne napušta.Komunikacija se menja, pa će biti više konsultacija, pismenih i sms poruka,administracije, obavljanja sekretarskih poslova.Pokazaćete inventivnost u različitim situacijama i možda zadiviti svoje saradnike. Privatan biznis je nešto što donosi profit a tu se najbolje snalazite.Posebno kada je reč o nekretninama, aktivnostima vezanim za zemljište ,poljoprivredu , ekologiju.Razmišljaćete o selidbi ili nekoj promeni unutar porodice.Pažljivo razmotrite predloge emotivnog partnera.Više se odmarajte.
JARAC – Još uvek ste pod uticajem više planeta što vas stavlja u posebnu poziciju. U nedelju Saturn, vaš vladar, menja znak. Delovaće na oblast finansija, materijalne sigurnosti sve do jula.Indikator je štednje i da nećete lako dolaziti do prihoda.Ili da se ekonomska sigurnost stiče velikim odricanjem.U pozitivnom smislu, aspekt je dobar za ulaganje u nekretnine.Ova nedelja je značajna u pogledu dogovora, rešavanja administrativnih problema.Odnos sa emotivnim partnerom se menja na bolje.Budite otvoreniji i rešićete sve nedoumice.Obratite pažnju na cirkulaciju.
VODOLIJA – Početkom nedelje Merkur napušta vaš znak i prelazi u polje novca.Ukazuje na prihode sa više strana ili od komercijalnih poslova.Sve što se dešava u neposrednoj okolini stimulisaće vas na angažman i donošenje brzih odluka.Biće susreta sa autoritetima, iz kulturnog i javnog života.Saturn, vaš suvladar, menja znak u nedelju a njegov upliv biće aktuelan do jula.Može vas preorijentisati ka udruživanju i grupnom radu.Nema bitnijih promena na emotivnom planu.Privrženi ste partneru i uživate u porodičnoj intimi.Proverite krvni pritisak.

RIBE – Merkur je opet u vašem znaku a Sunce ga napušta u petak.Uticaće na finansijsku situaciju u pozitivnom smislu, pod uslovom da ste na rukovodećoj poziciji. Takođe, povoljan aspekt za privatan biznis. S obzirom da ste izuzetno društveni, mnogi prijatelji, poznanici su spremni da sarađuju sa vama ili pruže neophodnu podršku.Ovih dana ste u prilici da se povezujete sa velikim organizacijama, udruženjima, grupama.Prilično ste vezani za porodicu, decu i njima posvećujete najviše pažnje.Slobodni maštaju o nekom ko je daleko.Relaksirajte se.
Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh