I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Ne grejemo se svi o istu zvezdu

Za četiri  dana ćemo ispratiti I 2011-tu. Sudeći po opštem raspoloženju srpske nacije,  za nijansu smo umorniji I već se pripremamo za novu boru na čelu s obzirom da nam je direktno iz državnog vrha poručeno još pre mesec dana(upozorenje koje se izda na vreme automatski se u Srbiji smatra opravdanjem, tako da su “pokriveni”) da nas čeka još teža 2012 –ta . A neposredno posle toga iz gradskih kuća su počeli da nas pozivaju na trgove, da slavimo…samo neznam ŠTA. Bilo bi lepo da bar jednu godinu daju konkretan razlog za slavlje.

Kako god, ovo je mnooooogo opširna tema I verovatno ću joj se posvetiti temeljnije, a sada samo – kratka informacija. Naime, slušam dva dana preračunavanje radnog sveta – kada se radi a kada praznuje. Ovo bi, zahvaljujući isključivo kalendarskom poklapanju praznika sa vikendom, mogao biti jedini realan razlog za slavlje ako posmatramo uopšteno situaciju. Tako će se praznovati sve do 3.januara, I na svoja radna mesta vraćamo se tek 4-tog.  A za one koji su se zaračunali oko slobodnih dana za Božić – informacija : taj praznik se slavi samo u subotu koja je takođe neradan dan – ne “prebacuje” se ništa za ponedeljak.

 

Najbolje će I ove godine proći oni kojima ovakve računice nisu svojstvene, pa će tradicionalno uživati u prazničnom paketu slobodnih dana….

PerSu marketi

 Ne grejemo se svi o istu zvezdu… Kako god, nađite način da u  2012-tu uđete sa najvećim osmehom koji možete da napravite, sigurna sam da imate bar jedan vredan razlog za to!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh