I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Nauči kako da ubrzaš sajt – WordPress meetup u Startit Centru Zrenjanin

U Startit Centru Zrenjanin ponovo počinju WordPress predavanja i prvo u nizu vas očekuje već u petak, 24. januara sa početkom u 18 časova. Na ovom meetupu ćete imati prilike da čujete dva predavanja na temu WordPress offloadinga i naprednom WP keširanju.

wordpress-meetup-zrenjanin-wpzr-1-ilovezr

#1 predavanje

Tema: WordPress offloading i sta je to?
Predavač: Nemanja Divjak

Opis predavanja:

Kroz predavanje naučićete šta je to WordPress offloading i kako ga možete koristiti, sa ciljem da ubrzate i optimizujete vaš WordPress sajt kroz offloading medijskog sadržaja.

PerSu marketi

O predavaču:

Nemanja Divjak je serijski preduzetnik suvlasnik Publitio (Cloud Based Media Asset Management) platforme Publitio i game studia Tummy Games. Vec 16 godina je u hosting industriji i sobzirom na iskustvo podelice nesto vise sa nama o tome sta je to WordPress offloading i kako nam to moze pomoci u optimizaciji vaseg WordPress sajta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

#2 predavanje

Tema: Napredno WordPress keširanje
Predavač: Aleksa Piljević

Opis predavanja:

Na ovom predavanju ću obuhvatiti tačke kako da profesionalno optimizujete i ubrzate svoj sajt. Keširanje podataka na sajtu rešava oko 90% problema sa serverom, vidno ubrzava i lakše ih dostavlja vašim posetiocima u vidu statičkih fajlova. Optimizacija slika, čišćenje baze od nepotrebnih fajlova, minifikovanje HTML-a / CSS-a, smanjivanje broja request-ova, korišćenje CDN-a, kao i objektno keširanje su samo neke od stavki koje ću dotaći.

O predavaču:

Master inženjer Informacionih Tehnologija. Bavim se više od 5 godina full-time development- om i radim na poziciji Web Developera. Poliglota po struci, od jezika govorim PHP, React, JavaScript, SQL. Veću ljubav gajim prema Backend developmentu, iako se moram susresti i sa frontom. U slobodno vreme sviram gitaru, čistim sajtove od malware-a i obožavam da čitam changelog-ove.

PRIJAVA

Meetup je zakazan za petak, 24. januara u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin na adresi Trg slobode (zgrada Pozorišta, na prvom spratu). Ulaz je besplatan, ali zbog ograničenog broja mesta molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem sledeće forme.

Ukoliko želite da postavnete deo WordPress Zrenjanin zajendnice, posetite zvaničnu Fejsbuk grupu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh