I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Nastavljeni radovi na mostu i kružnom toku na Temišvarskom drumu

Nastavljeni su radovi na izgradnji mosta kao i kružnog toka na Temišvarskom drumu u sklopu III faze obilaznice oko Zrenjanina.

Ovi radovi su tokom prethodnih meseci i zimskih uslova obavljani u manjem obimu jer nije bilo potrebnih uslova za postavljanje podloge i betoniranje. Obavljani su samo radovi na koje ne utiču pomenuti zimski uslovi – izjavila je dipl. ing. Tanja Bisić rukovodilac projekta.

– Trenutno se  obavljaju radovi na delu puta između mosta u izgradnji i kružnog toka u izgradnji na državnom putu 1B 12 (Temišvarski drum). Budući da se izvode radovi u samoj zoni kružnog toka saobraćaj se odvija u samo dve trake. Apelujemo na vozače da poštuju postavljenu signalizaciju kao i da prilagode brzinu vožnje – kaže Bisić.

PerSu marketi

Na samom mostu u toku su radovi na betoniranju pešačkog dela, a uskoro će uslediti i asfaltiranje kolovoznih traka i postavljanje ograde.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Radove finansira JP Putevi Srbije, a izvodi firma Energoprojekt Niskogradnja i Bauwesen, a vrednost je 420 milona dinara.

Mesto zastoja i dalje deonica dužine oko 400 metara koja se ukršta sa visokonaponskim dalekovodima, a zbog čega je potrebno njihovo nadvisivanje. – Nažalost iako je postojao dogovor da  taj posao počne do 1. marta ove godine do danas to nije urađeno i nema najava kada bi to moglo da se desi, a samim tim ni rok za završetak radova, a to je 31. maj 2021. nije izvestan – zaključila je Tanja Bisić.

Ukupna dužina ove deonice je 3,7 km dok bi ukupna dužina cele obilaznice, čija izgradnja traje gotovo 3 decenije, kada bude gotova i deonica od Temišvarskog druma do puta za Beograd trebala da bude 14,5 km.

Snimak obilaznice 23. avgust 2020.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh