I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Nastavljena tradicija – svečano obeležena slava Udruženja paraplegičara „Banat“

Članovi Udruženja paraplegičara Banata obeležili su, uz molitveni obred i sečenje slavskog kolača, svoju slavu – Preobraženje gospodnje. Kum slave bio je zamenik gradonačelnika Saša Santovac, a Slavski obred služio je protojerej Milorad Ančić.

Tradicija duža do 20 godina je nastavljena i ove godine, u specifičnim okolnostima, u skladu sa preporukama i merama protiv koronavirusa.

– Zbog toga je deo proslave obeležen  u prostorijama udruženja, a zatim su se članovi  sastali na izletištu “Motel”, ali u daleko manjem broju u odnosu na prethodne godine gde smo pokušavali da poštujemo mere distanciranja – istakao je Nenad Krbavac, predsednik Udruženja paraplegičara Banata.

PerSu marketi

Govoreći o radu udruženja, on je kazao da je ova godina specifična. Imali su mnogo planova i projekata, ali se veći deo toga, nažalost, neće realizovati.
– Od marta mi pokušavamo, bar u jednom delu da ispunimo planirane programe. U ovom trenutku to je ograničeno u odnosu na naše zamisli, ali, verujemo da ćemo ovu godinu ipak završiti uspešno i pored problema nastalih u finansiranju, organizovanju događaja mera ograničavanja okupljanja i poštovanja protokola – rekao je Krbavac.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kumstvo za narednu godinu preuzeo je Ljubomir Stanisavljev.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh