I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Nastavak popločavanja pešačkih staza u centru grada

Uređenje trotoara u centru grada nastavljeno je prethodnih dana na stazi koja od gradskog jezera vodi duž centralnog parkinga, sve do obale Begeja. Ovaj potez u Ulici obala pionira dužine je oko 250 metara. Uklonjene su sve dotrajale ploče, a postavljeni su novi ivičnjaci i staza od behatona.


Nedavno je završeno i postavljanje behaton ploča na potezu od bočnog ulaza u hotel “Vojvodina” do hotelskog parkinga. U nastavku tog trotoara, od parkinga do jezera, prethodno je već popločan deo na kom se do nedavno nalazila samo zemljana staza i znatno otežavala kretanje. Trasa od ulaza u hotel do obale jezera dužine je oko 120 metara.

Radovi su završeni i na delu staze uz jezero, pored Muzičke škole. Na ovom potezu, dužine takođe oko 120 metara, izvađene su stare ploče i ponovo složene. Delom je ovde postavljen i behaton, umesto manje zelene površine koja nije bila u funkciji.

PerSu marketi

Novi trotoar završen je i u naselju “Putnikovo”, na teritoriji mesne zajednice “Berbersko-Bolnica”. Betonska staza u Ulici Prilepski red, obodom parka u tom naselju, izrađena je u dužini od 200 metara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Izvor: Grad Zrenjanin  Foto: I love Zrenjanin

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh