I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • agencija dane
Vesti Zrenjanin

Nastavak opremanja Odeljenja pedijatrije – uručena donacija JKP „Čistoća i zelenilo“

Počev od avgusta meseca prošle godine, kada je pokrenuta akcija renoviranja i opremanja Odeljenja predijatrije Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu, mnogobrojni donatori među kojima su preduzeća, udruženja i fizička lica, dali su svoj doprinos u cilju obnove mobilijara i prostorija odeljenja.

Među njima je i Javno-komunalno preduzeća „Čistoća i zelenilo“, čiji su zaposleni danas osoblju Odeljenja pedijatrije uručili četiri umivaonika sa pripadajućom opremom.

Rukovodilac Službe pedijatrije, dr Tatjana Stanković, zahvalila se preeduzeću „Čistoća i zelenilo“ na pomoći, čime su završeni radovi na renoviranju Odseka za predškolsku i školsku decu. Ovom donacijom to komunalno preduzeće priključilo se velikom broju donatora koji su pomogli opremanje odeljenja.

I Taxi Zrenjanin

-Zahvaljujući njima, uspeli smo da obnovimo podove, pregradne zidove, da zamenimo pultove za kupanje i povijanje beba, da oplemenimo čekaonicu, kao i da renoviramo dva toaleta i okrečimo Odsek za predškolsku i školsku decu. U planu nam je da obnovimo medicinske recepcije i sanitarne čvorove, a želja nam je da uredimo i ambulantu, gde primamo decu koja dolaze sa sumnjom na neko infektivno oboljenje – rekla je dr Stanković.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prema rečima direktorke komercijalnog sektora JKP „Čistoća i zelenilo“, Bojane Savić, ovo zrenjaninsko preduzeće se svaki put rado odaziva na ovakve i slične akcije, koje imaju plemenite ciljeve, sa željom da se pomogne našim najmlađim sugrađanima.

Piše: Tivadar Borbelj

 

  • Divider

  • Divider
Na vrh