I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Naši akademski građani danas proslavljaju svoj dan 4. april (VIDEO)

Bogatim i raznovrsnim, kreativnim i sportskim programom studenti Studentskog doma “Mihajlo Predić dr Miša” u Zrenjaninu svečano su obeležili svoj dan, Dan studenata, 4. april.

Pored zabavnog programa studenti su nagradili pobednike sportskih takmičenja koja su se odvijala u prethodnih mesec dana i to u više sportova od „strong-mana“, stonog tenisa, malog fudbala pa do šaha i drugih.

Najlepši deo ove proslave koja je sada već tradicionalna jer je održana 15. put zaredom svakako je modna revija koju priređuju studenti tekstilnog odseka. Posetioci su tako mogli da vide modele koje su kreirali sami studenti kao i kolekcije Ružice Popov i Nevene Igić.

Fordomanija

Studentski dom „Mihajlo Predić dr Miša“ u sastavu je Studentskog centra Novi Sad.  U 67 soba trenutno je smešteno 208 studenata. U prethodnom periodu detaljno je renovirana sala u kojoj se nalazi teretana, a tokom leta je planirano krečenje svih unutrašnjih prostorija. Što se tiče komfora i uslova za učenje dom raspolaže sa dve čitaonice, TV salom, sportskim terenima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Problem menze i dalje je aktuelan i nadamo se da će i ta stavka doći na dnevni red, a do tada studenti se hrane u učeničkom domu – izjavila je Tanja Dulović direktorka ove ustanove.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh