I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Naši akademci pokazali da su i odlični sportisti – pune vitrine pehara za „Pupinovce“

Bugarska Albena bila je od 8. do 12. maja domaćin studentskog takmičenja „Ekonomijada i menadžerijada 2017“.

Ekonomijada je najveće sportsko-edukativno takmičenje studenata Ekonomskih fakulteta iz zemlje i regiona bivše Jugoslavije.

Ove godine na takmičenjima je učestvovalo više od 1000 studenata iz regije. Takmičilo se u šest sportskih disciplina:  fudbal, košarka (muškarci i žene), odbojka (muškarci i žene), šah (muškarci i žene) te stoni tenis (muškarci i žene). Studenti su se takođe takmičili  u kvizu znanja, studijama slučaja i rasprave.

PerSu marketi

Studenti Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ iz Zrenjanina pokazali su se i kao odlični sportisti pa su tako osvojene 2 zlatne, 1 srebrna i 1 bronzana medalja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Rukometna ekipa osvojila je  1 mesto, a igrali su: Marko Gaćinović, Petar Vojnović, Marko Trninić, Žarko Grujić, Luka Petrović, Marko Šaru.

Fudbalska ekipa TF „Mihajlo Pupin“ na kraju je osvojila 3. mesto, a igrali su: Nikola Nikolić, Nikola Mandić, Nikola Brkić, Danilo Smolović, Nenad Kulić, Dušan Furtula, Velibor Premčevski, Radovan Ninić i Ognjen Dučić.

Ženska odbojkaška ekipa osvojila je  2 mesto, a igrale su: Marija Ivković, Milena Spasojević, Marijana Praštalo, Tatjana Savović, Aleksandra Savić, Jelena Zubac, Dunja Kaćanski

Stonoteniski par Ružica Popov i Svetlana Cicmil na ovom takmičenju su ubedljivo osvojile 1. mesto

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh