I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Napredni kurs WordPressa u Startit Centru- Naučite kako da napravite funkcionalnu online prodavnicu

U zrenjaninskom Startit Centru će biti održan petonedeljni Woocommerce WordPress kurs, a održavaće se ponedeljkom, sredom i subotom od 13. maja do 12. juna. Na Woocommerce kursu će polaznici imati prilike da steknu sva neophodna znanja kako da naprave uspešnu i funkcionalnu web prodavnicu na WordPress platformi.

O kursu

Na Woocommerce kursu će polaznici imati prilike da steknu sva neophodna znanja kako da naprave uspešnu i funkcionalnu web prodavnicu na WordPress platformi. Prećiće korak po korak sve faze od instaliranja, postavljanja prodavnice, kreiranje različitih vrsta proizvoda do izveštaja i upotreba kupona. Na kursu će svi učesnici zajedno raditi na jednoj prodavnici na kojoj će primeniti puno različitih funkcionalnosti i varijacija, a imaće prilike da rade i na sopstvenom projektu.

Bilo da želite da proširite svoja WordPress znanja i ponudite novu uslugu klijentima ili imate svoju ideju za prodaju putem internata, ovaj kurs će vam dati sve neophodne informacije i resurse da to i ostvarite.

PerSu marketi

Termini kursa

Kurs će se održavati od 13. maja do 12. juna, ponedeljkom i sredom od 18 do 21 časova i subotom od 10 do 14 časova. Biće održano ukupno 13 časova tokom pet nedelja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U našem kalendaru možete pogledati tačne termine časova.

Uslovi za učešće na kursu

  • imaju osnovno znanje WordPressa (instalacija WP, poznavanje arhitekture i navigacije u admin delu, rad sa pluginovima i temama)
  • mogu da odvoje 20 sati tokom svake nedelje trajanja kursa za domaće zadatke i vežbanje
  • znaju da koristite računar, i imaju računar koji će donositi i raditi na njemu
  • Detaljnije o učešću pričitaj ovde.

Predavač

Predavač na kursu će biti Milan Milićev — zaposlen u digitalnoj agenciji Progressive Media na poziciji Lead Web Designer. Više od 10 godina se profesionalno bavi izradom web sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Držao je mnogobrojna predavanja, aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja, a takođe je aktivan član WordPress zajednice.

Prijava

Kurs će biti održan u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, zgrada Pozorišta, na prvom spratu) ponedeljkom, sredom i subotom od 13. maja do 12. juna.

Broj polaznika je ograničen i prijave su otvorene do četvrtka, 9. maja, i svi prijavljeni će biti blagovremeno obavešteni o detaljima do kraja nedelje. Zainteresovani se mogu prijaviti za WordPress kurs putem ove forme.

Pratite njihova dešavanja

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh