I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Nakon 17 godina takmičenje u auto slalomu ponovo u Zrenjaninu

Prvo takmičenje u sezoni 2018. u autoslalomu pod nazivom „Nagrada Banata – autoslalom Zrenjanin“ održaće se 5. maja u organizaciji Automobilskog sportskog udruženja “Racing Tribe” iz Beograda. 

Takmičenje se održava  5. maja 2018. godine sa početkom u 11:00 časova na lokaciji industrijske zone „Bagljaš – Elemir“. Dužina staze je 2.180m, a takmičari će se boriti za bodove u Nacionalnom i Otvorenom Šampionatu Srbije, Prvenstvu SAKSS-a i Kupu SL.

– Drago nam je da u ovom delu Srbije možemo da ponudimo još jedno automobilsko takmičenje pored Mišeluka. Grad Zrenjanin je prepoznao potencijal koji ovakva manifestacija može imati za njihovu sredinu i drago nam je što imamo njihovu podršku. Ovo, prvo po redu takmičenje u sklopu ovogodišnjeg kalendara Šampionata nosi naziv „Nagrada Banata – autoslalom Zrenjanin“ – izjavio je Uroš Simić, predsednik udruženja  za sajt rallymagazin-rs.weebly.com

Fordomanija

Ovo je i prvo takmičenje u ovoj disciplini u našem gradu nakon 17 godina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Satnica događaja:
11.00 časova – treninzi
13.00 časova – svečano otvaranje
13.30 časova – Start
16.30 časova – proglašenje pobednika

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh