I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Drugi pišu

Najpopularniji političar – Goran Knežević

SilhouettesU anketi regionalnog lista „Zrenjanin“ za ličnost 2012. godine u kategoriji politike izabran je ministar poljoprivrede Goran Knežević, nekadašnji gradonačelnik Zrenjanina, dok je među privrednicima najviše glasova dobio generalni direktor „Mlekoprodukta“ Živanko Radovančev, saopštila je danas redakcija lista.

Knežević je dobio 546, a Radovančev 343 glasa čitalaca lista „Zrenjanina“, koji neprekidno izlazi šest decenija i prvi put je organizovao izbor ličnosti godine u regionu, ako se izuzme tradicionalni izbor najboljeg sportiste Zrenjanina. Knežević (SNS) i Radovančev (SPS) pripadaju političkim partijama koje čine okosnicu sadašnje vladajuće koalicije u Gradu Zrenjaninu.

Ličnosti godine u poljoprivredi su braća Milan i Vojislav Mrkšić, osnivači i vlasnici Zemljoradničke zadruge „Mrkšićevi salaši“, iz Srpkog Itebeja. Braća Mrkšić su dobili 614 glasova, što je najveći broj glasova koje je neko dobio u svih sedam kategorija.

Prema saopštenim rezultatima, ličnost protekle godine u oblasti kulture je urednik Festivalskog centra Strerijinog pozorja Goran Ibrajter, u medicini načelnica Odeljenja onkologije dr Nedeljka Boškov, u prosveti direktor Gimnazije Milan Radaković, a u informisanju Miloš Veselinov, dugogodišnji novinar i urednik Radio Zrenjanina.

I Taxi Zrenjanin

Pre šest godina privatizovani nedeljni list „Zrenjinin“ štampa se u oko 10.000 primeraka, a kuponi za ličnost 2012. godine su štampani tokom proteklih pet meseci. Redakcija je predložila po desetak kandidata u sedam oblasti, a do kraja akcije pristiglo je oko 1.500 kupona.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Svečano uručenje plaketa ličnostima 2012. godine biće održano 22. januara u salonu Istorijskog arhiva u Zrenjaninu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh