I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Najmlađi Beloblaćani zanimljivo obeležili Dečiju nedelju

Učenici Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ i mališani pripremne predškolske grupe „Buba Mara“ su kreativnim, prigodnim i edukativnim programima obeležili ovogodišnju Dečiju nedelju.  

Prvi dan bio je posvećen kulturi , tačnije pozorištu, u okviru kojeg su đaci imali priliku da pogledaju zanimljivu predstavu u izvođenju putujuće dečije pozorišne trupe „Zvezdica“ iz Zrenjanina.

PerSu marketi

Drugog dana organizovano je kreativno oslikavanje dvorišnog prostora uz prigodne dečije igre, sa ciljem isticanja tolerancije i razumevanja, kao i sklapanju novih prijateljstva. Treći dan je bio posvećen sportu i zdravom načinu života, nakon čega su učenici posetili njihove bake i deke. U sklopu ovih poseta, najmlađi Beloblaćani su imali priliku da vide jedinstven porodični muzej-legat narodnih nošnji i etno predmeta u kući bake Marije.

Poslednjeg dana Dečije nedelje, učenicima su kroz interesantne igre prezentovana dečija prava i obaveze, održana je i igra-mozgalica pod nazivom „Skriveno blago“, nakon čega je upriličeno svečano proglašenje pobednika u svim takmičarskim disciplinama koje su bile održane unutar cele nedelje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pišu: Milan Nedeljkov i Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh