I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Najlepše slike iz Zrenjanina i ove godine otići će u svet – ples maturanata na trgu (VIDEO)

Prelepu sliku prilikom završetka srednje škole, kada oko 1000 maturanata zapleše „kadril“ na trgu u Zrenjaninu gledaćemo i ove godine.

Iako je epidemija korona virusa odložila ili u potpunosti onemogućila mnoge događaje, saznajemo da će tradicionalnog plesa maturanata biti i ove godine. Nekih promena u skladu sa propisanim merama ipak će biti.

– Probe koje su ranijih godina trajale i po mesec dana i sprovodile se u školskim salama, ove godine neće biti, već se obaviti na trgu 15. juna, a plesaće se 16. juna. Tog istog dana probu će imati i predškolci koji će potom zaplesati za svoje roditelje, bake i deke 17. juna takođe na trgu Slobode – kaže Nikoleta Vidaković menadžer ovog projekta kojeg je uz podršku lokalne samouprave pokrenula 2007. godine.

I Taxi Zrenjanin

„Rekordna“ godina bila je 2011. kada je na trgovima širom Evrope plesalo 53000 maturanata te su time ušli i u „Ginisovu“ knjigu rekorda. Zrenjanin je tada sa svojih 1100 maturanata bio na 5. mestu. Taj broj svih ovih godina i  varira od 800 do 1100.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 – Znamo da iz razumljivih razloga se ove godine neće plesati u mnogim gradovima Evrope, zato ovaj naš potez želimo da se shvati kao pobeda nad koronom i podrška svim ostalim gradovima, ljudima, maturantima i svim ljudima dobre volje – zaključila je Nikoleta Vidaković najavljujući ove dve manifestacije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh