I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Najlepše slike iz Zrenjanina i ove godine otići će u svet – ples maturanata na trgu (VIDEO)

Prelepu sliku prilikom završetka srednje škole, kada oko 1000 maturanata zapleše „kadril“ na trgu u Zrenjaninu gledaćemo i ove godine.

Iako je epidemija korona virusa odložila ili u potpunosti onemogućila mnoge događaje, saznajemo da će tradicionalnog plesa maturanata biti i ove godine. Nekih promena u skladu sa propisanim merama ipak će biti.

– Probe koje su ranijih godina trajale i po mesec dana i sprovodile se u školskim salama, ove godine neće biti, već se obaviti na trgu 15. juna, a plesaće se 16. juna. Tog istog dana probu će imati i predškolci koji će potom zaplesati za svoje roditelje, bake i deke 17. juna takođe na trgu Slobode – kaže Nikoleta Vidaković menadžer ovog projekta kojeg je uz podršku lokalne samouprave pokrenula 2007. godine.

PerSu marketi

„Rekordna“ godina bila je 2011. kada je na trgovima širom Evrope plesalo 53000 maturanata te su time ušli i u „Ginisovu“ knjigu rekorda. Zrenjanin je tada sa svojih 1100 maturanata bio na 5. mestu. Taj broj svih ovih godina i  varira od 800 do 1100.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 – Znamo da iz razumljivih razloga se ove godine neće plesati u mnogim gradovima Evrope, zato ovaj naš potez želimo da se shvati kao pobeda nad koronom i podrška svim ostalim gradovima, ljudima, maturantima i svim ljudima dobre volje – zaključila je Nikoleta Vidaković najavljujući ove dve manifestacije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh