I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Najlepše fotografije sa ovogodišnjeg festivala Soundlovers (FOTO)

Od petka 22. do nedelje 24. jula održan je osmi muzički festival Soundlovers pod pokroviteljstvom grada Zrenjanina i drugih sponzora. Ova manifestacija koja neguje modernu elektronsku muziku ponovo je privukla veliki broj mladih iz svih krajeva Srbije u prostor letnje Kino bašte.

Soundlovers subota

Ovaj događaj je najveća manifestacija u Zrenjaninu posle Dana piva.

Soundlovers 11

Izuzetna posećenost / blizu 8000 posetilaca u tri dana

PerSu marketi

LEDENE KRALJICE ODUŠEVILE PUBLIKU

Festival krase svake godine brojni performeri. Ove godine tri ledene kraljice uz atraktivan nastup animirale su goste.

Soundlovers subota 02

Performans ledenih kraljica

Soundlovers subota

Na festivalu su ove godine nastupali disk džokeji iz svih krajeva Evrope. Od izvođača iz Italije i Švajcarske, Bugarske, ali i komišija iz Hrvatske i Slovenije na festivalu su se mogli čuti najraznovrsniji pravci elektronske muzike.

Soundlovers 2016 petak 01

  • Znamo da smo uradili dobar program onda kada nam nakon festivala dolaze raznovrsna mišljenja u kojima se komentariše koji je DJ bio najbolji, što je svakako stvar ukusa. Muzički festivali imaju za cilj pre svega promociju muzike, ali i razbijaju barijere među ljudima, dodali su organizatori.

Soundlovers petak 08

BEZ INCIDENATA

Festival su obezbeđivali stručni ljudi iz Patrol 023 agencije za obezbeđenje. Ulaz je strogo kontrolisan, a u okolini Kino bašte obezbeđivala je i politicka patrola ovakav događaj, te je ova trodnevna manifestacija prošla gotovo bez ijednog incidenta.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Soundlovers petak 02

Svečano otvaranje

Soundlovers petak 03

DJ Antonio

Soundlovers petak 10

Izuzetna posećenost tokom sva tri festivalska dana

ZAHVALNOST ORGANIZATORA

  • Želimo publici da se zahvalimo, ali i gradu Zrenjaninu na podršci, kao i našim sponzorima, svi zajedno zaslužni su za održavanje festivala koji je produkcijski izuzetno skup, dok su ulaznice i cene pića na događaju izuzetno povoljne. Svesni smo da živimo u teškim vremenima, kada su mladi u teškom materijalnom položaju. Uprkos svim činjenicama smatramo da smo izuzetno uspešno priveli ovu osmu verziju festivala kraju, izjavio je Đorđe Banjai, za naš portal.
Soundlovers petak 07

Maskota i CO2 rashlađivanje

Soundlovers 16

ODALI POČAST PREMINULOM DJ-u

Nemanja Ivanović, DJ Manya preminuo je u petak 22. jula nakon duge i teške bolesti u svojoj 30. godini života. Među mnogobrojnim nastupima, ovaj mladi umetnik nastupao je i na festivalu Soundlovers, te mu je sinoć oko 01h posle ponoći odana počast, publika je dignula ruke u vis za Nemanju i minutom ćutanja zabava je prekinuta.

Oficijelni spiker festivala rekao je :

  • Izgubili smo velikog čoveka, osobu koja nas je uvek zabavljala i ulivala nam je pozitivnu energiju. Molimo vas kratko podignite ruke u vis da odamo počast našem Nemanji.

Soundlovers 15

Sve fotografije od sinoć pogledajte na zvaničnoj fesjbuk stranici festivala

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh