I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Najbolji rvački sudija sveta – Vojislav Tabački disciplina i sportski duh i pobedićemo (VIDEO)

Vanredno stanje izazvano pandemijom korona virusa mnoge je, ako ne iznenadilo ili zateklo, svakako uticalo na promenu ritma i načina života.

Time su naročito pogođeni naši najstariji sugrađani, oni preko 65 godina starosti koji zarad svoje sigurnosti moraju da 24 časa dnevno budu u svojim kućama i stanovima. Takav je slučaj i sa našim proslavljenim rvačem, svojevremeno najboljim rvačkim sudijom sveta, sportskim radnikom Vojislavom Tabačkim. Vanredno stanje zateklo ga je u Zrenjaninu gde je proveo većinu života, a poslednjih nekoliko godina je zbog privatnih i poslovnih obaveza više vremena ipak provodio u Beogradu. O tome kako provodi ove dane u izolaciji, kao i o nekoliko sportskih tema razgovarali smo „preko plota“ kako smo tokom  ove situacije u šali  prozvali ove intervjue.

 

Gospodin Tabački kaže da mu zatvorenost ne pada isuviše teško jer je tokom sportske karijere ipak navikao na disciplinu i određeni režim ponašanja koji je vrhunski sport zahtevao.

PerSu marketi

Naš sagovornik  poručio je za kraj ono što često slušamo ovih dana: budimo disciplinovani, ostanimo kod kuće i sve ovo neće potrajati.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh