I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Najbolji plesači regiona tokom vikenda priredili spektakl u Zrenjaninu (VIDEO)

Zrenjanin, Plesni savez Srbije i GPK „Free Dance“ bili su tokom vikenda domaćini najboljim plesačima regiona.

13. aprila publika je uživala u zvucima i pokretina latino muzike i plesa budući da je održan Kvalifikacioni  turnir za latino, standard i savremeni ples. Nakon toga viđen je kolaž 10 vrsta plesova u okviru  Kup Srbije. Takmičilo se 600 članova klubova iz Srbije.

GPK „Free Dance“ iz Zrenjanina menadžerke Nikolete Vidaković osvojio je  14 zlatnih, 2 srebrne medalje, potom 2 četvrta i edno sedmo mesto.

PerSu marketi

14.aprila održan je Međunarodni plesni turnir „Dance fusion“. Tokom celodnevnog programa nastupilo je 1500 igrača iz  Srbije, Rumunija, S. Makedonije , Crne Gore.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Članovi GPK „Free Dance“ osvojili su  13 zlatnih, 4 srebrne, jednu bronzanu mdalju, te 2 četvrta mesta.

Prijatelji festivala bili su: kompanija Persu kompanija Iron, Rafaelo kolači, Forma Ideale, Didi butik, Diginet štamparija, Maestro baloni i Sarelaj vizuelni identitet.

Prvi put ples „na slepo“

Prvi put na ovakvim događajima u Srbiji, a kako organizatori tvrde i šire organizovani su muzički „battle“, svojevrsni dueli na slepo. Igrači su na muziku koju je uživo svirao maestro DJ Marko Pejčić, imali zadatak da je pokretima, mimikom i drugim po slobodnom izboru što bolje dočaraju. Tročlani žiri imao je itekakve muke da među sjajnim plesačima odabere najbolje.  Podeljene su novčane nagrade i nagrada Instituta za igru Novi Sad.


Prihod od prodaje ulaznica namenjen je  akciji „Sportom za bolje sutra“ kojim se na kraj godine finansiraju sportisti iz porodica socijalno slabijeg statusa.

 

  • Divider

  • Divider
Na vrh