I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Helen Doron

Najbolji časovi engleskog jezika za vaše dete

Kao roditelj, želite najbolju moguću edukaciju za svoje dete. Sa Helen Doron Early English, znate da vaše dete dobija upravo to: najbolje časove engleskog jezika.

 Helen Doron 1

Helen Doron metod podučavanja je zasnovan na dečjoj prirodnoj sposobnosti da apsorbuju jezik. Časovi se održavaju isključivo na engleskom jeziku u malim grupama, od 4 do 8 polaznika. Časovi se baziraju na igrama i aktivnostima, sa mnogo ponavljanja reči i fraza. Kombinacija repetitivog slušanja diskova kod kuće i rad u malim grupama, imitira način na koji deca uče maternji jezik. Pozivamo roditelje da dovedu decu na besplatan prezentacioni čas, da vide i sami se uvere u Helen Doron metod.

Helen Doron 2

I Taxi Zrenjanin

Holiday Courses

Helen Doron Early English nudi kurseve koji se održavaju za vreme različitih školskih rapusta, letnjeg, zimskog i prolećnog. Zamišljeni su da se održavaju i završe u kraćem vremenskom periodu od standardnih kurseva, a u fokusu su pojedinačne zabavne teme. Praznični kursevi su kako za one koji već pohađaju Helen Doron kurseve, tako i za nove đake, a kurs se može pretvoriti i u kamp za vreme letnjeg raspusta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Helen Doron 3

Praznični kursevi uključuju:

I am the World – za decu uzrasta od 6 do 9 godina. Deca idu na zamišljeni put oko sveta praveći razne rekvizite, glumeći, igrajući, kuvajući i sve to na engleskom jeziku.

English through Drama – za decu uzrasta od 6 do 12 godina. Deca vežbaju govorni jezik glumeći klasične bajke u stilu britanske pantomime u neobičnim kostimima i uz humor koji obara sa nogu. Svaka bajka uči decu oko 300 novih reči, a ima novi, neočekivan kraj. Prijavite se na vreme i rezervisite svoje mesto na vreme!

 Dobro nam došli!

Helen Doron Early English Learning Centre „Let’s Go!“

Slovačka 10, 23000 Zrenjanin

Tel : 023/569-190 Mob: 063/8317-905, 063/8840-377

Možete nas kontaktirati i putem fb stranice Helen Doron Zrenjanin.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh