I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Najava novih investicija u industrijskim zonama i stanogradnji

Na dnevnom redu 31. sednice Gradskog veća kojom je predsedavao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić razmatrano je pet tačaka, a svih pet bile su predlozi rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta.

 

 Izvestilac po tim tačkama, Violeta Kučanda Bogasenieva, kazala da je tokom oktobra i novembra ove godine Grad Zrenjanin raspisao oglas o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Zrenjanina. 

– Današnja rešenja su rezultat tog oglasa i prodaje na tom oglasu, a predmet prodaje bilo je zemljište u radnim zonama Jugoistok i Bagljaš aerodrom, lokaliteti radnih zona “Plinara” i Despotovac i poslovni kompleksi na lokalitetu Uroš Predić i Dragice Pravice, kao i zemljište u porodično – stambenoj izgradnji na lokalitetima Baranjska, Uroš Predić, Majora Gavrilovića, Proke Sredoja i Laze Lazarevića – navela je, između ostalog, Kučanda Bogasenieva. 

PerSu marketi

Po završetku zasedanja, u  izjavi novinarima, gradonačelnik Janjić ocenio je da sa današnje sednice stižu dobre vesti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Po oglasu objavljenom pre mesec dana javili su se zainteresovani investitori, kako u industrijskim zonama, tako i na lokacijama za stambenu izgradnju u našem gradu. Cene koje se postižu na prodajama putem oglasa su sve veće i to me raduje. Praktično, kad god da raspišemo prodaju imamo kupca i to je pokazatelj da u ovom gradu mnoge stvari idu na bolje – kazao je gradonačelnik. 

 Istakao je da je 26.000 kvadrata zemljšta prodato ovih dana i da je budžet grada uvećan za 33,7 miliona dinara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh