I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

Nagrada učiteljima i nastavnicima za najbolje blogove

Regionalno društvo za tehničko i informatičko obrazovanje iz Zrenjanina nedavno je, uz podršku grada Zrenjanina, raspisalo nagradni konkurs za učitelje i nastavnike osnovnih i srednjih škola Srednjobanatskog okruga za izradu nastavnog bloga pod imenom „Blog-elektronski nastavnik“.

Cilj ovog takmičenja jeste da se prikažu dostignuća i ideje nastavnika korišćenjem savremenih tehnologija elektronskog učenja.

blog-nastavnik

Na konkursu su učestvovali Biljana Blažin i Milosava Stevković iz Novog Bečeja, odnosno mr Natalija Ostojić, Goran Poš i Jovan Đorđević iz Zrenjanina. Njima su za učešće na konkursu dodeljeni sertifikati, a žiri u sastavu dr Mirjana Pardanjac, mr Erika Eleven, prof. dr Dijana Karuović i dr Željko Eremić, autorima najbolje izrađenog nastavnog bloga dodelio je nagrade u vidu web kamera i GPS-uređaja. Nagrade su osvojili Milosava Stevković iz Novog Bečeja, mr Natalija Ostojić iz Zrenjanina i Biljana Blažin iz Novog Bečeja.

I Taxi Zrenjanin

Zahvalnice za doprinos razvoju tehničkog i informatičkog obrazovanja mladih su dobili predstavnici Osnovnih škola „Servo Mihalj“ iz Mužlje i „Josif Marinković“ iz Novog Bečeja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Jedna od nagrađenih je i mr Natalija Ostojić, učiteljica u OŠ „Servo Mihalj“ iz Mužlje. Do sada je objavila više naučnih i stručnih radova, učestvuje na brojnim kongresima, konferencijama i seminarima. Dobitnica je brojnih nagrada i priznanja za vrhunska ostvarenja u obrazovanju – godišnje plakete „Vasa Pelagić“, „Učitelj + „, nagrade za naučni rad i kreativnost. Aktivni je član više domaćih i međunarodnih stručnih i obrazovnih organizacija, a od nedavno je članica i Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika „SKANU“.

Ona je za naš portal izjavila da su njene web-strane i blogovi posvećeni ne samo đacima, roditeljima i učiteljima, nego i svima onima, kojima je vaspitanje i obrazovanje jedan od najvažnijih poslova na svetu. Ističe, da kod učenika želi da razvije veštine 21. veka i da kod njih podstakne odgovornost prema sopstvenom učenju.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh