I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Predložite kandidate za tradicionalnu Nagradu grada Zrenjanina

Grad Zrenjanin otvorio je poziv za podnošenje predloga za tradicionalnu Nagradu grada Zrenjanina.

Ova nagrada dodeljuje se svake godine na svečanoj akademiji koja se održava povodom novogodišnjih praznika pojedincima i kolektivima za postignute vidne rezultate u oblasti: privrede, nauke, kulture, vaspitanja i obrazovanja, zdravstvene i socijalne zaštite, fizičke kulture, umetnosti i u drugim oblastima od interesa za grad Zrenjanin. Dobitniku „Nagrade grada Zrenjanina“ dodeljuje se priznanje u vidu povelje.

– „Nagrada grada Zrenjanina“ može se po istom osnovu dodeliti samo jedanput. Izuzetno, može se dodeliti i pojedincima ili kolektivima koji nisu u zadnjih 10 godina dobili nagradu. O dodeljivanju „Nagrade grada Zrenjanina“ odlučuje Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja, ustanovljena gore navedenom Odlukom, navodi se u pravilniku o dodeli nagrade.

I Taxi Zrenjanin

Predloge za dodelu nagrada i priznanja mogu podneti pojedinci, Skupština grada, Gradonačelnik, Gradsko veće, preduzeća, ustanove, udruženja, organizacije i druge asocijacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ovogodišnji predlozi se sa potrebnom dokumentacijom i obrazloženjem podnose se do utorka, 4. decembra 2018. godine na adresu:
Grad Zrenjanin, Skupština grada
Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja
Zrenjanin, Trg slobode 10
Sa posebnom naznakom: „Predlog za dodelu Nagrade grada Zrenjanina“

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh